Ονοματεπώνυμο: ΦΩΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Οικογενειακή Κατάσταση: ΕΓΓΑΜΟΣ( 3 ΤΕΚΝΑ)

Ημερομηνία Γέννησης: 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1977

Τόπος Γέννησης: ΚΟΖΑΝΗ

Διεύθυνση Κατοικία: ΑΝΩ ΚΩΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κινητό: 6971621699

Ε-mail: fotis.pal[email protected]gmail.com

Γεννήθηκα στη Κοζάνη και από την παιδική μου ηλικία η αγάπη μου για τον αθλητισμό και πολύ περισσότερο για το ποδόσφαιρο ήταν μεγάλη.

Από την ηλικία των 10 ετών αγωνιζόμουν στην τοπική ομάδα του χωριού μου (Ηρακλής Άνω Κώμης) στην θέση του Τερματοφύλακα και παρέμεινα πιστός στην ομάδα έως την ηλικία των 26 ετών όπου αναγκάστηκα να αποσυρθώ για επαγγελματικούς λόγους.

Από το 2006 – 2010 διετέλεσα Πρόεδρος της Τ.Κ. Άνω Κώμης όπου με την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βάλαμε τα θεμέλια για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου που θα στεγάσει την Αθλητική Ένωση Άνω Κώμης μαζί με τις Ακαδημίες της.

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με ώθησε να ασχοληθώ ποιο ενεργά με το ποδόσφαιρο που είχε σαν αποτέλεσμα το 2015 να διατελέσω πρόεδρος της αθλητικής Ένωσης Άνω Κώμης. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με νέα παιδιά δίνοντας τους τα κίνητρα να έρθουν κοντά στα γήπεδα.

Στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κατεβαίνω με τον συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» με επικεφαλής τον Σάββα Σαλτσίδη και μια ομάδα οι οποίοι αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ιδέες που πρεσβεύει.

Όλοι μαζί μπορούμε να συντελέσουμε σε ένα καθαρό και διαφανή ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση

Παλαμάς Φώτης

Για τον συνδυασμό

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ