kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης αναμένεται να προταθεί ο Βασίλης Παπαποστόλου

12 Νοεμβρίου 2020
18:58

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, νέος πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης αναμένεται να προταθεί από το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα, ο υποψήφιος με την παράταξη του Κ. Μιχαηλίδη, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, Β. Παπαποστόλου. Ήδη, οι δυο τους, έχουν συναντηθεί και συμφωνήσει με αυτή την εξέλιξη κι η απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης αναμένεται να εγκριθεί κι από το δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση.

Ο Βασίλης Παπαποστόλου γεννήθηκε στo New Jersey το 1971.

Είναι γιος του πρώην διευθυντή του Ο.Α.Ε.Δ Κοζάνης Κωνσταντίνου Παπαποστόλου.

Φοίτησε στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο και το Κλασσικό Λύκειο Κοζάνης.

Έχει σπουδάσει Νομική στο ‘’University of Law MC’’ στην Ιταλία και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Γνωρίζει άπταιστα την ιταλική και την ισπανική γλώσσα και άριστα την αγγλική. Είναι κάτοχος όλων των πτυχίων γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (ECDL Professional). Ασχολήθηκε με το Marketing Consulting με εκατοντάδες ώρες σεμιναρίων.

Συνεργάστηκε για δύο έτη με την Ευρωπαϊκή Πίστη στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Προϊόντων.

Από το 2000 μέχρι και το 2016 (17 έτη) εργάστηκε ως Εμπορικός Διευθυντής της ChryslerJeepCitroen Panagiotidis A.E. στη Δυτική Μακεδονία, όπου ολοκλήρωσε και το πρόγραμμα πιστοποίησης ISO 9001 της εταιρίας.

Εργάστηκε στον ΟΑΕΔ αλλά και στο Δήμο Κοζάνης (με ειδικευμένο αντικείμενο τον τομέα της ανεργίας και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ).

Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιόκτητης της ‘’V.A.P Services – Συμβουλευτική Εργασίας’’ μιας καινοτόμου στη Δυτική Μακεδονία επιχείρησης, με αποκλειστικότητα τον τομέα της εξεύρεσης εργασίας, των επιδομάτων και γενικά όλων των μορφών ηλεκτρονικών αιτήσεων.

25 σχόλια

 • Μια Παρα πολύ Εύστοχη Τοποθέτηση Ένα Παιδί Με Ήθος Και Σεβασμό Στο Συμπολίτη Μας Είμαι Περήφανος Που Υπήρξα Συνυποψήφιος Του Βασίλη Σιδεροκεφαλος

 • Ήταν υποψήφιος με το ποτάμι, άνοιξε εταιρία ιδιωτικού ΟΑΕΔ,μεταξύ άλλων, και τώρα κοζαν λες ότι θα προτείνει ο μαλουτας να είναι πρόεδρος ΔΣ της Κοβενταριου βιβλιοθήκης, είναι να μην απορείς, δήμαρχε τι κάνεις???

 • Ημαρτον ρε παιδιά. Καλό παιδί οκ και λοιπόν; Θα διορθώσουμε όποιον απετυχε να εκλεγεί; Και το 2014 απέτυχε.
  Ξέρετε πόσα καλά παιδιά με γνώσεις συναφείς με πολιτιστική διαχειριση, με πτυχία σοβαρά και ανάλογα υπάρχουν; Το κριτήριο είναι εάν κατέβηκε υποψήφιος;
  Και επί την ευκαιρεια ακραία νεοφιλελεύθερος είναι τι δουλειά έχει σε δημόσιο φορέα;
  Υγ ε όχι και καινοτόμα επιχείρηση ρε παιδιά!

 • Μπράβο στον κ. Μαλούτα που επιτέλους διορίζει στην Βιβλιοθήκη έναν άνθρωπο με σύγχρονες αντιλήψεις και γνώση της οικονομίας, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει τον επί χρόνια παραμελημένο αυτό οργανισμό σε μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή σε μικρό χρονικό διάστημα.

  Ο αναπτυξιακός πολιτικός σχεδιασμός του Δήμου Κοζάνης επιτέλους βρίσκει τα βήματά του.

  Καλή επιτυχία στον άξιο κ. Παπαποστόλου.

  • Μπορείς να εξηγήσεις πώς η Βιβλιοθήκη μπορεί να αποτελέσει μοχλό οικονομικής ανάπτυξης?

   Και αφού εξηγήσεις το πώς-μπορείς να εξηγήσεις και το συμπέρασμα σου για το μικρό χρονικό διάστημα?

 • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ.

 • Αφήνεις πίσω Κυριακο τα καλά μας στελέχη !
  Άλλοι εκλεγμένοι, δυνατά στελέχη με μια απλή Αντιδημαρχία χωρίς μεγάλο αντικείμενο και μη εκλεγμένοι πρόεδροι ;
  Καλό και αυτό !
  Έχουμε και άλλα νέα παιδιά εκλεγμένα !

 • Έχει καμια σχέση με τα γράμματα και το βιβλίο .; Όλο το βιογραφικό του δείχνει έναν άνθρωπο μπίζνεσμαν μεν αλλά άσχετο μ αυτό που πάει να διαχειριστεί ..!

 • Μπιζνεςμαν; Έλα παιδιά, μισθωτός ήταν ο άνθρωπος. Ας πάει καλά, υγεία να έχει αλλά μην κάνουμε και την τρίχα τριχιά. Διορισμός υποψηφίου που δεν εκλέχτηκε είναι τίποτα παραπανω.
  Κρίμα που οι άνεργοι σχετικοί με το αντικείμενο βλέπουν άλλη μια φορά ποιος είναι ο “δρόμος”. Έτσι νεοφιλελεύθερε Βασίλη;

 • Οι ευθύνες για τους Προέδρους των νπδδ και οργανισμών ανήκει αποκλειστικά στο Δήμαρχο και αυτός χρεώνεται επιλογές.λάθη.ύφος και ιδεολογία.Οι υπόλοιποι με τις υποδείξεις τους απλά υποσκάπτουν…και φορτώνουν με”νάρκες” τη δημοτική αρχή…Λάζο πάρτο αλλιώς!Χάνς!

 • Δήμαρχε μην πετάς παπόρι!ΟΙ επιλογές των άλλων για να καμπαρντίζεις εσύ έχουν αντίτιμο!Και τελευταία διαφαίνεται ότι θα έχει αρνητικό πρόσημο…

 • Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος και ο πιο σχετικός με το αντικείμενο της βιβλιοθήκης θα είταν ο κ. Τσιομπάνος.
  Αλλά αυτοί είστε….

 • Στην Ελλάδα μόλις όλοι διαβάζουν βιογραφικά και βαρυγδουπους τίτλους τρέχουν να δώσουν θετική ψήφο.

  Δεν το λέω για τον άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δε θέλω να μειώσω το λέω για τον κοσμο που και οι της βουλής έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά από τα καλύτερα πανεπιστήμια αλλά…

  Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

  Καλή επιτυχία

 • πιστευω να τα καταφερει και να μη παραιτηθει σε κανενα χρονο επικαλουμενος επαγγελματικους και προσωπικους λογους οπως εγινε με ΤΣΙΟΜΠΑΝΟ-ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ

 • Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε αυτές τις θέσεις δεν βγάζουν μια προκήρυξη και να τοποθετούνται άνθρωποι με κάποια σχετική εμπειρία.
  ο άνθρωπος, που δεν τον ξέρω, από όσο λέει στο βιογραφικό τους, στο κομμάτι των πωλήσεων ήταν, έχει και μια επιχείρηση που εξυπηρετεί Α21, προκηρύξεις κλπ γραμειοκρατικά του δημοσίου.
  Από πουθενά δεν τεκμαίρεται κάποια εμπειρία σε διοίκηση πολιτιστικών μονάδων ,βιβλιοθηκών ή οργανισμών δημοσίου οι οποίοι έχουν ένα καθεστώς πολύ διαφορετικό από τους ιδιώτες.
  Αν τον τοποθετήσουν μακάρι να τα πάει καλά. Δεν θα φάει από το ψωμάκι μου αλλά από το ψωμάκι κάποιου άνεργου επιστήμονα ίσως.
  Είναι αλήθεια όμως ότι σε κάποια συζήτηση που είχαμε βρεθεί μίλαγε πολύ κατά του δημοσίου, μέχρι για ιδιωτικοποίηση του νερού μίλησε. Οπότε για ποιο λόγο πάει σε δημόσια θέση;

 • Η βιβλιοθηκη με ποια λογικη δεν λειτουργει; τουλαχιστον το δσνειστικο κομματι, ειδικα μια περιοδο σαν αυτη πιυ διανυουμε! Ειναι πιο ευαισθητοι στον κορονοιο οι υπαλληλοι εκει απο ολους εμας; Με τα βιβλιοπωλεια κλειστα αλκα και την οικονομικη αδυναμια των περισσοτερων να αγορασουν καινουριο βιβλιο, η βιβλιοθηκη επιτελει κοινωνικο εργο! Απαραδεκτη η αποφαση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.