kozan.gr: Tριετές πολυθεματικό φεστιβάλ αλιείας, στη λίμνη Πολυφύτου, για την περίοδο 2021-2023, από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας – Eντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020» η συγκεκριμένη πράξη

19 Νοεμβρίου 2020
10:53
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020» η πράξη με τίτλο “Φεστιβάλ Αλιείας Λίμνης Πολυφύτου”. Η συγκεκριμένη πράξη θα υλοποιηθεί από τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας κι αφορά στην διοργάνωση εκδηλώσεων για την περίοδο 2021-2023 με τον τίτλο «Φεστιβάλ Αλιείας Λίμνης Πολυφύτου». Πρόκειται να διοργανωθεί ένα τριετές πολυθεματικό φεστιβάλ αλιείας που επιδίωξη είναι να καταστεί θεσμός στην περιοχή παρέμβασης και Θα περιλαμβάνει: α) 2 αγώνες ερασιτεχνικής αλιείας (κυπρίνος – γριβάδι) που Θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα Απρίλιος – Ιούνιος για τα έτη 2021- 2023. β) Σεμινάριο αλιείας για ενήλικες και κυρίως για παιδιά, με θεωρητικό και πρακτικό μέρος (ενημέρωση – επίδειξη –  ψάρεμα απελευθέρωση) γ) Περιηγήσεις επισκεπτών στα σημεία αλίευσης κατά τη διάρκεια των αγώνων αλιείας και επιτόπια επίδειξη αλίευσης. δ) Ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά με θέμα το νερό και τα ψάρια. ε) Επίδειξη μαγειρικής με τοπικά αλιεύματα και γευσιγνωσία αλιευμάτων.

Ο προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε 21.914 ευρώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.