Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Θεοχάρης για τα ξενοδοχεία της Καστοριάς εν μέσω lockdown

19 Νοεμβρίου 2020
11:12
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου στις 27 Οκτωβρίου 2020 κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη με θέμα: «Τραγελαφική απόφαση της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου στην ΠΕ Καστοριάς εν μέσω lockdown».

Τραγελαφική ήταν η απόφαση της κυβέρνησης και ακόμη πιο τραγελαφική είναι η απάντηση του κ. Θεοχάρη.

Σύμφωνα με την απάντηση του, η κυβέρνηση δεν αποζημιώνει τα ξενοδοχεία της Καστοριάς γιατί κατά τη διάρκεια του 14ήμερου lockdown θα ερχόταν να μείνουν από άλλες περιοχές στα ξενοδοχεία της Καστοριάς : τα μέλη της κυβέρνησης, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Ειδικοί Γραμματείς και Υπηρεσιακοί Γραμματείς, Βουλευτές , Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, μέλη του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής, και Ακτοφυλακής, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Υπουργείου Υγείας, και των αρμόδιων φορέων προστασίας και παροχής υπηρεσιών υγείας και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των οικείων ελεγκτικών μηχανισμών και τεχνικό προσωπικό κρίσιμων υποδομών.

Τελικά όμως δεν ήρθε κανένας!

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.