Σ. Παπασωτηρίου: “7η ορκωμοσία μόνιμου γιατρού ειδικότητας Πνευμονολόγου επιμελητή Β’ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας”

23 Νοεμβρίου 2020
09:53

7η ορκωμοσία μόνιμου γιατρού ειδικότητας Πνευμονολόγου επιμελητή Β’. Μια ειδικότητα που δεν είχε το νοσοκομείο μας την τελευταία δεκαετία. Με την πρόσληψη αυτή το νοσοκομείο μας θωρακίζεται ακόμα περισσότερο για την καταπολέμηση του ιού. Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν μαζί με την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο για τη διεκδίκηση πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε γιατρούς νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό!

4 σχόλια

  • ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Πνευμονολογο ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΧΙ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΚΑΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΚΑΛΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΕΞΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ

  • ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΙΑΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.