Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον-Energy Investments and Environment –M.S.c EN.I.EN», στις 27-28-29 Νοεμβρίου 2020

25 Νοεμβρίου 2020
16:01
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών των Τμημάτων Χημικών Μηχανικών, Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο, «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENT- M.Sc. EN.I.EN» (ΠΜΣ Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον – Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (uowm.gr) ),διοργανώνονται μία σειρά παράλληλων διαδικτυακών εκδηλώσεων, στις 27-28 και 29 Νοεμβρίου 2020. Αναλυτικότερα, οι προγραμματισμένες δραστηριότητες είναι οι παρακάτω:

Παρασκευή 27-11-2020 και ώρα 17.45

Διάλεξη : «A.Π.E. Αξιολόγηση κοινωνικών-οικονομικών επιπτώσεων στη χώρα μας».

Ομιλητής : Tουρκολιάς Χρήστος

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Σάββατο 28 – 11-2020 και ώρα 12.00

Παρουσίαση οργάνωσης μονάδας διαχείρισης βιομάζας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας-Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Σάββατο 28-11-2020 και ώρα 18.00

Ημερίδα με θέμα «Εξοικονομώ – κατ’ οίκον -2020» σε συνεργασία με το Δήμο Βοΐου. Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να παρακολουθήσει την ημερίδα, μεταβαίνοντας στο κανάλι του Π.Μ.Σ. στο YouTube (Enien Channel).

Κυριακή 29 -11-2020 και ώρα 17.00

Έναρξη εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής μέσα από το κανάλι του Π.Μ.Σ. στο YouTube. Εγγραφείτε στο Enien Channel .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.