kozan.gr: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Δρεπάνου, του Αγ. Δημητρίου κι άλλων όμορων χωριών από τις ανατινάξεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα ορυχεία της ΔΕΗ, για την καταστροφή, από ειδικά κλιμάκια του στρατου, εκρηκτικών υλών, που έχουν προκύψει από κατασχέσεις στο εμπόριο – “Δε μπορείς να κάτσεις μέσα στο σπίτι – Φοβάσαι ότι θα πέσει” – Επώνυμη καταγγελία από κάτοικο του Δρεπάνου – Ακούστε πως ακούγονται οι εκρήξεις σ’ ένα σπίτι στον Αγ. Δημήτριο (Βίντεο & Ηχητικό)

26 Νοεμβρίου 2020
11:42

 

Το Kozan.gr, προ εικοσαημέρου, είχε αναδείξει (διαβάστε εδώ) το  θέμα των ανατινάξεων που λαμβάνουν χώρα, το τελευταίο διάστημα  στα ορυχεία της ΔΕΗ και συγκεκριμένα σε μια περιοχή μεταξύ Παλαιού Κλείτου και Δρεπάνου. Οι  εκρήξεις αυτές  αφορούν την καταστροφή, από ειδικά κλιμάκια του στρατού, εκρηκτικών υλών   που έχουν προκύψει από κατασχέσεις στο εμπόριο. Ωστόσο ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις ανατινάξεις αυτές έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους των γύρω χωριών. Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης και της αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί είναι οι σημερινές, δύο, επώνυμες καταγγελίες που δεχτήκαμε, τόσο από κάτοικο του  Δρεπάνου  όσο κι από κάτοικο του Αγ. Δημητρίου στο Δήμο Κοζάνης.

Τι καταγγέλλει στο kozan.gr ο Κ. Μελίδης κάτοικος Δρεπάνου

Πώς ακούγεται, στο εσωτερικό οικίας στην Κοινότητα Αγ. Δημητρίου  Κοζάνης, κάθε φορά που γίνεται μια ανατίναξη

10 σχόλια

    • Ποια αστυνομια ρε αδερφε ….. ο Στρατος κανει δουλεια εκει ……. Αμαν επιτελους μια ζωη γκρινια …… μηπως θελετε και σεις μετεγκατασταση ???????? Σε λιγες μερες θα τελειωσει ελεος …….. Αν πεφτουν σοφαδες σημαινει πως δεν εκανε καλη δουλεια ο σοβατζης ή ειχε υγρασια το σπιτι …………

      • Γνωρίζεις πως πρέπει να γίνεται η όλη διαδικασία αγαπητέ;γίνονται μεγάλες δονήσεις στα σπίτια,μπορείς αυτό να το καταλάβεις;εχει σημασία αν το κάνει ο στρατός η οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία;δηλαδή επειδή το κάνει ο στρατός μπορεί να γκρεμίσει τα σπίτια μας;αυτά τα πράγματα αγαπητέ “εσύ” γίνονται με μελέτες,έχουν γίνει μετρήσεις δονήσεων και δεν το ξέρουμε;όλο το σπίτι τρέμει,ξέρεις εσύ με τη δύναμη και τι συχνότητα έρχεται αυτή η δόμηση στο σπίτι μου;Πολύ έξυπνος είσαι πάντως,τι είναι 40 βουρδουλιες στου αλλού την πλάτη.

  • Έχουν δίκιο οι άνθρωποι. Να σκεφτείτε κι ότι η επιβάρυνση στον φέροντα οργανισμό κάθε κτισματος είναι αθροιστική κι όχι ανεξάρτητη. Αν συνεχιστεί εγκυμονούν κίνδυνοι. Ακόμη κ στην πόλη οικοδομές τρανταχτηκαν. Όλα αυτά είναι πρόσθετες επιβαρυνσεις που μπορούν να δώσουν φορτίσεις με προβλήματα.

  • Παλαιότερα που γινόταν αυτές οι διαδικασίες από το στρατό? Έχω την εντύπωση ότι πρώτη φορά γίνεται αυτή η διαδικασία στα ορυχεία. Ο ορυχειάρχης που έδωσε την άδεια τι λέει για αυτό? Ποιος φέρει την ευθύνη? Δηλαδή ο στρατός αν δεν υπήρχαν τα ορυχεία που θα έκανε τη συγκεκριμένη διαδικασία? Και τέλος … απορρίμματα , εκρήξεις …τι άλλο θα δούμε? Τόσο μεγάλη απαξίωση ηστη ΔΕΗ που πρόσφερε τόσα στον τόπο και σίγουρα είχε να προσφέρει ακόμα περισσότερα υπό προϋποθέσεις ( σ ότι αφορά στο περιβάλλον)
    *Μένω Νέα Χαραυγή. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όλο αυτό που γίνεται με τις εκρήξεις . Μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.