Β. Κωνσταντόπουλος κατά Χ. Ελευθερίου: “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού – Τα βρήκε όλα έτοιμα”

29 Νοεμβρίου 2020
11:53

Επαίρεται ξανά ο δήμαρχος για έργα για τα οποία πολύ λίγα πράγματα έχει κάνει.
Τώρα αναφέρεται στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού, αύριο για το δίκτυο ύδρευσης του Μεταξά, μεθαύριο για το δίκτυο ύδρευσης της Ελάτης.
Τα έργα αυτά εντάχθηκαν το 2018 στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι , από την προηγούμενη δημοτική αρχή , η οποία έκανε τις απαραίτητες μελέτες και ωρίμασε το έργο.
Να δούμε όταν θα τελειώσουν τα έτοιμα τι θα έχει να μας επιδείξει ο δήμαρχος.
Γιατί ως τώρα, όπως βλέπω, ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ταχύτατα και ο δήμος Σερβίων είναι απών από παντού.
Χάνονται ευκαιρίες που θα στοιχίσουν στην περιοχή.

9 σχόλια

  • Αρα μας έλεγες ψέματα τα τελευταία πέντε χρονια ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα.Γιατί την έβγαζες άχρηστη τότε?Τώρα τους απογειώνεις όπως θα έλεγε και ο γιατρός!!! Πάντως μπράβο που παραδέχεσαι ότι ο γιατρός άφησε έργο.

  • Ο φροντιστής θέλει να πιστέψουμε ότι κάτι κάνει και άρχισε να βάζει και ημερομηνίες στο facebook για να πιστέψουν οι οπαδοί του. Ξέρουμε να διαβάζουμε και τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το ΦΙΛΟΔΗΜΟ και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ. Δεν τρώμε κουτόχορτο.

  • Μόνο αρνητική αντιπολίτευση είσαι…
    Ακομα και όταν γίνονται έργα λες τα δικά σου… Σε πήρανε χαμπάρι συνταξιουχε της Μαμάς ΔΕΗ…

  • Λίγες ημέρες πριν ο Ελευθερίου έλεγε ότι δεν θέλει να πετάει λεφτά σε μελέτες. Νομίζω ότι αυτό και μόνο δείχνει πόσο άγνοια έχει για το πώς γίνονται, δημοπρατουνται και ωριμάζουν τα εργα

  • Πόσο ενοχλημένο σε αφήνουν τα έργα του δημάρχου; για οτιδήποτε υλοποιεί κανεις την αντιπολίτευση σου και κατηγορείς.
    Αν ήσουν εσύ δεν θα συνεχιζες τα έργα του γιατρού;
    Το πρόβλημα σου είναι ότι τα δημοσιεύει στο Facebook;
    Ή ότι ασχολείται με το Δήμο ,με πραξεις;

    • Με λόγια εννοείς γιατί μέχρι τώρα δεν είδαμε καμία πράξη εκτός από κάτι καθαρίσματα. Τελειώνουν και αυτά τι άλλο θα βρει να καθαρίσει; Σε λίγο θα μας καθαρίσει και τα σπίτια για να το βγάλει στο facebook, χορτάσαμε από λόγια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.