Δήλωση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη: «Ικανοποιείται το αίτημα της Δυτικής Μακεδονίας για τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς»

3 Δεκεμβρίου 2020
15:57

 

Αναφορικά με την τροπολογία που εισήχθη στο νομοσχέδιο της χωροταξίας από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για τον περιορισμό των φωτοβολταϊκών έργων που θα λαμβάνουν ενίσχυση μέσω μη ανταγωνιστικών διαδικασιών, προβλέπεται ειδική ρύθμιση για τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς που εγκαθίστανται στη Δυτική Μακεδονία, εξαιτίας της Μετάβασης, με αποτέλεσμα όλες οι σχετικές προθεσμίες να παρατείνονται κατά ένα έτος.

Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται αίτημα των συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται σε μικρές φωτοβολταϊκές επενδύσεις και ενεργειακές κοινότητες, αλλά και των εκπροσώπων της περιοχής που ζητήσαμε και πετύχαμε την διακριτή αυτή αντιμετώπιση.

40 σχόλια

  • Άλλη μια θετική παρέμβαση κύριε Κωνσταντινίδη!
    Συγχαρητήρια!
    Συνέχισε να εργάζεσαι για το καλύτερο και τα συμφέροντα του τόπου μας!
    Η κοινωνία αναγνωρίζει την εργατικότητα σου γι αυτό και είσαι ο πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων!

  • Μπράβο στον Κ. Χατζηδάκη. Σε όλα τα μέτρα έχει ειδική ρύθμιση για την περιοχή μας. Μπράβο και στον Κωνσταντινίδη για τον αγώνα που κάνει.

  • Ασχολουμε με τα φωτοβολταϊκά ενεργά και γνωρίζω πόσο σημαντική ήταν η συνησφορα σου στο να ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα και να περάσει η τροπολογία αυτή. Φαίνονται οι καλές σχέσεις σου με τον υπουργό. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε.

  • Μπράβο κύριε Κωνσταντινιδη πανταχού παρόν για τον Νομό Κοζάνης υπάρχει δικαίωση για την πρωτιά σου το αξίζεις

  • Ο ορισμός του ναρκισσισμού δείτε την αποθέωση από το γραφείο του υπάρχει περίπτωση να τα γράφει και ο ιδιος και θα γίνεται κόψοχερηδες όπως πολλοί που ψηφίσαμε Μητσοτακη στην Δυτική Μακεδονία.

    • Όλη ημέρα περιμένει να παρει ουσία και αξία από το ποστ του Κωνσταντινιδη!!!
      Ρε μήπως είσαι ο γνωστός από το γνωστό γραφείο;;
      Βάλτε αλλον παιδιά,αυτός τα έφτυσε!!

  • Παιδιά γράφετε από το ίδιο γραφείο η αλλάζετε τάμπλετ για να φαίνεται άλλη ip;

    Πάντως έχει ενδιαφέρον ο ενθουσιασμός σας που τα καθρεφτακια έχουν επίχρυσα!

      • 18:41 έχει και άλλον τέτοια ορθολογιστής ψηφοφόρο ο Κωνσταντινίδης;
        Παιδιά μπράβο
        Όταν αρχίσει η αποψίλωση του εδάφους από τα αιολικά και οι πλημμύρες και δεν έχετε χωράφια ούτε για στάρι από το φωτοβολταϊκά
        Μετά να ξαναγραψετε για τον Άριστο Σταθη

  • Eλεος βγηκε να μιλησει και να πη τη ελεος ….περνα μια βολτα απο τα μαγαζια να δεις τη γινετε …..ο ορισμος του ……

    • Μιλάμε για ορθογραφικά τόσα,όσες και οι ψήφοι του σταθη!!!
      Χοντρό το θέμα με τον πρώτο,τσάι προτείνω και κανενα κουλουράκι.

        • Είπε ο ανώνυμος που πληρώνεται αδρά από το γνωστό-ανώνυμο κατά τα αλλά-γραφείο για να κράξει Κωνσταντινιδη…
          Τόσο ανύπαρκτοι.

          • Κανένας δεν πληρώνεται από πουθενά παπαγάλε εσύ είσαι το τσιράκι του Κωνσταντίνιδη που γράφεις Όλα τα σχόλια.

  • Πότε ζήτησε η περιοχή Φωτοβολταϊκά κ. Κωνσταντινίδη; Ετσιθελικά στήθηκε όλο το σκηνικό από μεγάλους Ομίλους. Ρώτησες τους ανθρώπους στο χωριό σου αν θέλουν φωτοβολταϊκά;

  • Τι φάση??? Με το βγάζει δελτίο τύπου ο κ. Κωνσταντινίδης, ΒΡΟΧΗ τα σχόλια….. Εγώ πάλι χαίρομαι… έχει πολύ ενδιαφέρον… Για τα αρνητικά μιλάω… Μάλλον αυτοί περιμένουν και όχι οι αυλικοί του.. Συνεχίστε κ. Κωνσταντινίδη, και η αρνητική διαφήμιση έχει τα οφέλη της. Όλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει…

  • Όλοι όσοι δεν έχουν κάνει τίποτα και καπηλευονται ενέργειες άλλων πως λέγονται;;; Στα μάτια μας έχεις γίνει ρεζίλι…..

  • Κάνει κριτική ο κάθε άσχετος. Ξέρετε πόσους ανθρώπους ενδιαφέρει; Ξέρετε πόσα χρήματα θα φέρει στην περιοχή; Μπράβο Στάθη

  • “Κατόπιν ενεργειών μου”. Ό,τι το πιο παλαιοκομματικό,μόνο ο Μαυρογιαλούρος στην ταινία είχε φιλότιμο. Αντί να φροντίσει για την περιοχή, φροντίζει για τα ρουσφετάκια του. Να τον χαίρονται τα ψηφαλάκια του!

  • Ο βουλευτής κος Κωνσταντινίδης, είναι ο πιο δραστήριος βουλευτής που εχει ο τόπος τα τελευταία χρόνια. Πάντα δυναμικά, πάντα στην πρώτη γραμμή, αγωνίζεται για την εύρεση λύσεων, ώστε να αντιμετωπίζονται τα φλέγοντα θέματα της περιοχής, η οποία έχει ιδιαίτερες ανάγκες.

  • Αναλώνεστε σε μικρότητες και χάχανα. Υπήρξε αίτημα καθολικό και έγινε πράξη. Αυτός είναι ο ρόλος του βουλευτή. Ο ρόλος ο δικός σας αλήθεια ποιός είναι; Να γίνεται προσπάθεια να μαζέψει τα λάθη που έγιναν στην περιοχή και την ΔΕΗ; Είστε αξιολύπητοι. Και ανεύθυνα επικίνδυνοι. Κινείστε απο μισαλοδοξία. Νομίζετε προσφέρετε έργο…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.