kozan.gr: Αναμένεται προειδοποίηση – “”καμπανάκι” Κικίλια για σκληρότερο lockdown στην Π.Ε. Κοζάνης – Τι ειπώθηκε πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ (Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2020
14:33

Αναμένεται προειδοποίηση – “”καμπανάκι” Κικίλια για σκληρότερο lockdown στην Π.Ε. Κοζάνης. Τι ειπώθηκε πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑI.

50 σχόλια

  • Εδω και καιρο δεν τους αρεσει η πολη μας…εχουμε δυο μηνες σ’αυτην την κατασταση και παλι τα ιδια “ανεβαινουν” τα νουμερα..παλι η κοζανη στο στοχαστρο..παλι η κοζανη θα πεινασει..ανθρωπος και παλι να μην κυκλοφορει..και απορω γιατι..αφου ειδαμε πως αυτα τα μετρα δεν εχουν φερει αποτελεσματα..γιατι παλι επιστρεφουμε στα ιδια;Γιατι και παλι η Κοζανη η πηγη του κακου;

    • Κυρία μου αυξήθηκαν τα κρούσματα . Τι δεν καταλαβαίνετε. Όσο δεν προσέχουμε καλά να πάθουμε . Χθες είδα πάλι κάτι έξυπνους να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα.

        • Το μόνο πρόβατο είσαι εσύ ανόητε . Έχεις καταλάβει ότι υπάρχει κίνδυνος για οικογένειες . Τι παπαριές μας λες για κατοστάρια και άλλες περιοχές?όσο υπάρχουν κρούσματα και ανόητοι που δεν προσέχουν καλά κάνουν. Ναι μας κλείσουν μέσα . Βάλτο καλά στο μυαλό σου.

      • Κατευθυνόμενε αλλού αυτά. ΌΛΟΙ φοράνε μάσκα, κανέναν δεν έχω δει εγώ χωρίς μάσκα. Ο κόσμος είναι πολύ προσεκτικός. Δεν ξέρω που εξυπηρετούν αυτά τα “αυξημένα” νούμερα. Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω.

        • Δεν ξέρω ποιον δουλεύεις τον εαυτό σου ή τους άλλους . Τα νούμερα σε διαψέδουν . Τα αλλού αυτά πες τα αλλού . Δεν περνάνε. Ναι υπήρχαν άτομα χωρίς μάσκα και έφαγαν και πρόστιμο.Άντε τράβα τώρα να κάνεις κανένα σεμινάριο ξερόλα.

    • Γιατί η Κοζάνη;Έχουν την μάσκα κάτω στο πηγουνι κυριώς γεροι ανθρωποι που κακώς κυκλοφορουν εξω κ δεν καθονται σπιτια τους.

    • Κυρία μου ζείτε στην πραγματικότητα ή σε άλλο παράλληλο σύμπαν; τι να χουν με την Κοζάνη δηλαδή; οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν που βρίσκεται. Μια κουκίδα στον χάρτη της χώρας με ελάχιστο ενδιαφέρον και με μεγάλα προβλήματα. Τυχαίο αν κρίνουμε απ αυτά που γράφει ο καθένας μας γιατι η περιοχή έχειχαρακτηριστει προβληματική; μη συγχέεται τη λειτουργία των καταστημάτων με το υγειονομικό πρόβλημα. Δεν πρέπει να λειτουργήσουν ακριβως γι αυτό τον λόγο. Γιατι δεν ξέρουμε οι περισσότεροι πως πρέπει να λειτουργούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Κι αν ειναι να το μάθουμε μέσα στην εντατική τότε καλύτερα ας καθησουμε στα σπίτι μας.

      • Σε καμία εντατική δε θα πάμε. Απ’ τη φτώχεια και την κατάθλιψη θα πεθάνουμε. Πως φαίνεται οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος. Μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει τα λεφτά σου θα τα πάρεις. Ρώτα κι εμάς που έχουμε μείνει χωρίς δουλειά. Ρώτα κι αυτούς που δε θα έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους κι άσε τις εντατικές. Κοίτα να δεις πόσες αυτοκτονίες γίνονται κάθε μέρα και πόσο έχουν να αυξηθούν ακόμα.

    • Στις άλλες περιοχές γιατί τα ίδια μέτρα έφεραν αποτέλεσμα ?
      Ας αφήσουμε στην άκρη τα δεν μας γουστάρουνε , μας κυνηγάνε και να κοιτάξουμε να δούμε τον COVID λίγο σοβαρά αρχής γενομένης από τον καθένα μας ξεχωριστά , μπας και μπει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία .

    • Μέτρα έχουμε 2 μήνες. Τι μέτρα; ας επέβαλαν πανελλαδικά 14 μέρες γενικό κλείσιμο κ να τελιωναμε. Μας έχουν τρελάνει. Είναι απαράδεκτοι. Ο κόσμος δε φταίει γιατί έχει κουραστεί εξαιτίας τους με τα μεσοβεζικα μια ζωή. Πού είναι να στηρίξουν τον άνθρωπο κ να εφαρμόσουν με χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα εγγυηθουν αποτελέσματα;

  • Στις Π.Ε Πέλλας και Ημαθίας είχε δυο βδομαδες κατοστάρια και κανένας δεν ειπ και δεν έκανε τπτ τι πρόβλημα έχουν με την ΠΕ Κοζάνης;

    • Γιατι απο 16 Οκτωβριου ειμαστε μαντρωμένοι κι αντι να κατεβαινουν σε μονοψηφιους αριθμους ανεβαίνουν διαρκώς. Τι σημαίνει αυτο; Τα μέτρα δεν τηρούνται από όλους, υπάρχουν θετικοί που σουλατσάρουν απο πλατεια μεχρι υπηρεσίες και δεν το λενε για να μην τους καραντινιάσουν, υπάρχει αδαής και αμόρφωτος κοινωνικά κόσμος που δεν πιστευει τιποτα αλλα μπορει και να μεταδίδει αδιακρίτως, κοινώς κουτσουρένια μυαλά που πρεπει να φτάσουν να νοσηλευτούν ή και να πεθανει δικός τους άνθρωπος για να πειστούν οτι ο κορωναιός δεν ειναι σκευωρία!

  • Για κάποιους …. συνεχίζουμε να την πληρώνουμε εμείς την νύφη που δεν έχουμε βγει στο μπαλκόνι!!!!!⁰ Ελεοοος πιααα!!!!!! Πόσο ασυνείδητοι πιααα!!!;;;;

  • Γιατί σημασία έχει και η προέλευση των κρουσμάτων. Αν είναι διάσπαρτα ή προέρχονται από συγκεκριμένους χώρους. Γιατί η Βέροια και η Έδεσσα έχουν ΜΕΘ…θες κι άλλα;

  • Για 500 με 1000 ανεγκεφαλους που νομίζουν ότι τά ξέρουν όλα θα την πληρώσει όλος ο νομός Κοζάνης!! Έγιναν όλοι επιστήμονες ειδικοί παντογνώστες και νά τά αποτελέσματα στον νομό μας. Κρίμα και πάλι κρίμα…

  • Ξεσηκώθηκε ο Εμπορικός σύλλογος και οι πανεπιστημιακές κοινότητες των εμπορικών καταστημάτων Πτολεμαΐδας και Κοζάνης να ανοίξουν τα μαγαζιά κανονικά.δεν κοιτάτε τα χάλια σας μαζευτείτε μου θέλετε κ επανάσταση με μαύρες σημαίες.ολοι κ όλες οι έξυπνες .όταν πεθάνουν δικοί σας άνθρωποι τότε θ τ καταλάβετε.

  • Σφραγίστε σπίτια! ειδικά στα χωριά! μέσα οι μπάμπες, πάπποι στα χωριά και μέσα και τα πιπίνια στην πόλη! απλά πράγματα. Γιουχάν!

  • Εγω παντως απορω εσεις που τα ξερετε ολα και τους βλεπετε ολους,ειστε καθε μερα εξω;
    Γιατι τοτε μαλλον φταιμε εμεις που ειμαστε μεσα στο σπιτι δυο μηνες τωρα και παμε μεχρι το σουπερ μαρκετ μια φορα την εβδομαδα.
    Τι να πω…δυναμη στον κοσμο που περναει δυσκολα γιατι μαλλον οι υπολοιποι βγαινουν βολτες στις πλατειες για να κρικουν τον υπολοιπο κοσμο που κυκλοφορει εξω,εκει φτασαμε

  • ΕγΩ πάλι λέω ….κι εσύ βρε φίλε που ξέρεις ότι ο κ.Τάδε είναι θετικός και τον είδες έξω, που ξέρεις ότι ο σύζυγός της κ. Δείνα είναι θετικός και η κυρία του πήγε στο σούπερ μάρκετ τι έκανες; πείτε ότι είμαι ρουφιάνος πείτε ότι θέλετε αλλά εγώ αν το γνώριζα θα έπαιρνα τηλέφωνο στην πολιτική προστασία, στον ΕΟΔΥ, στην αστυνομία…Δεν ξέρω. Σε όποιον έβρισκα! Ένας δύο να βρουν τον δάσκαλο τους να δούμε πόσο μάγκες είναι

    • Δεν τους γνώριζα κι ουτε θα γινουμε καταδότες. Κάθε μερα μαθαίνουμε όπμως οτι γνωστοι, γείτονες, συνεργάτες ειναι θετικοι αυτοί ή συγγενείς τους και δεν το λένε για να πηγαίνουν στην δουλειά ή για να μην στιγματιστούν! έλεος, είναι στίγμα να νοσεί κάποιος; Ομως που ειναι η ευθύνη του καθενός; Ξερω ανθρώπους που νόσησαν και απομονώθηκαν μόνοι τους σε ορεινα χωριά για να μην κολλήσουν άλλους. Αυτο ειναι υπευθυνότητα.

  • Μπροστά στα σκληρά νούμερα μόνο σκληρά λόγια.
    Τη στιγμή που αλλού αρχίζουν τα χαμόγελα για τον αριθμό των κρουσμάτων, στην Κοζάνη μόνο κατήφεια. Διαβάζω ότι στην Αθήνα σκέφτονται αυστηρότερα μέτρα για την Π.Ε. Κοζάνης. Το πιο παρατεταμένο lockdown στην Ελλάδα, από 16/10, με θυσίες σε πολλούς τομείς, ιδιαιτέρως σε Εστίαση και Λιανεμπόριο αποδεικνύεται ανώφελο.
    Ως Κοζανίτης ντρέπομαι πραγματικά που για μια ακόμη φορά μας κουνούν το δάκτυλο, έτσι όπως τα καταφέραμε. Αγανακτώ, γιατί κινδυνεύουμε να μετατραπούμε στη μαύρη τρύπα της Ελλάδας, σε γκέτο του κορωνοϊού με ανυπολόγιστες συνέπειες στην τοπική οικονομία. Φοβάμαι για την επίπτωση της μεγάλης διασποράς στη δημόσια υγεία και για την αφόρητη πίεση στο τοπικό σύστημα υγείας.
    Προς τους αρνητές: Είσαστε οι εγκληματίες του υγειονομικού πολέμου, οι πεμπτοφαλαγγίτες του ιού. Αναθεωρείστε για το κοινό καλό!
    Προς τους ανέμελους: Μην αιθεροβατείτε, επιστρέψτε στην πραγματικότητα για το κοινό καλό!
    Προς τους τοπικούς άρχοντες, εκπροσώπους: Η αποκέντρωση αφορά όχι μόνο τα δικαιώματα, αλλά και τις ευθύνες. Βγείτε μπροστά, μιλήστε, πάρτε πρωτοβουλίες. Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε, παραιτηθείτε για το κοινό καλό!

    ΑΘ.Γκάντος, ιατρός/γαστρεντερολόγος

  • Σε περίοδο καραντίνας όλα τα παγκάκια γεμάτα και μάλιστα δίπλα στην αστυνομία Πτολεμαϊδας… καφέ τσιγάρο οι μάσκες κάτω! Το ίδιο σε πηγαδάκια έξω από τα take away coffee… Η αστυνομία τι κάνει ακριβώς πέρα από δημόσιες σχέσεις?

  • Τυχαία η αύξηση των κρουσμάτων μετά τη γιορτή του Αγίου Νικολάου; πόσοι δέχτηκαν επισκέψεις άραγε; …λέω εγώ τώρα ο καχύποπτος άνθρωπος

  • Δυστυχώς όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν μερικοί, το λοκ ντάουν στην Κοζάνη ποτέ δεν τηρήθηκε. Κομμώτριες σε σπίτια, μανικιούρ στα σπίτια, ουζακια και καφέδες στα σπίτια. Τι να σου κάνει και ο αστυνομικός; Σε κάθε σπίτι χωροφύλακα θα βάλουνε; Ας μας κλείσουν εντελώς για δύο εβδομάδες χωρίς δήθεν μήνυμα, για περπάτημα και πάμε για φαγητό στον γείτονα….

  • Δεν τήρητε κανένα λόκ νταουν παρέες άλλοι ψήνουν σε αποθήκες και αυλαγαδες τσίπουρο και κρασί πάει σύννεφο.Οταν παίζει ο ΠΑΟΚ μαζεύονται σε υπόγεια και κλειστές πυλωτες ΧΑΜΟΣ.

  • Αυτό που ζει η Κοζάνη όλο αυτό το διάστημα δεν λέγετε επ ουδενή Lockdown υπαρχει ενας περιορισμος απο αυτους που υπακουουν και φοβουνται και οι υπόλοιποι μαζευονται στα εξοχικα στα γκαραζ στα σπιτια και απολαμβανουν την αποχη απο την εργασια τους … Οσο δεν συμορφωνομαστε δεν προκειται να τα παμε καλυτερα …..απλα τα πραγματα .

  • Να κλεισουν ολα τα καταστηματα take away
    Φαγητου για 15 μερες.μονο ετσι μπορει να γινει κατι.
    Εαν ενας ντιλιβερας εχει κοροναιο και ειναι ασυπτοματικος εννοειται δεν φταει αλλα φανταστειτε ποσους ομως μπορει να κολησει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.