H αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου για την Π.Ε Κοζάνης: “Υπάρχουν περιοχές όπως για παράδειγμα η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης που μας ανησυχεί. Βλέπουμε τα στοιχεία ότι…”

16 Δεκεμβρίου 2020
14:44

 

Νέα μέτρα με το όπλο του ολικού lockdown σε τοπικό επίπεδο είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση σε συγκεκριμένες περιφερειακές ενότητες.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, το ενδεχόμενο σκλήρυνσης των μέτρων δεν είναι ανοιχτό μόνο για περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα

«Υπάρχουν περιοχές όπως για παράδειγμα η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης που μας ανησυχεί. Βλέπουμε τα στοιχεία ότι αντί να πέφτουν οι εισαγωγές, αυξάνονται για παράδειγμα στην Πτολεμαΐδα ή στο νοσοκομείο της Κοζάνης , αυτό κάτι λεει. Για αυτό το σήμα είναι όχι χαλάρωση, ενδεχομένως σκλήρυνση σε τοπικό επίπεδο αν χρειαστεί, μακάρι να μην χρειαστεί. Θα αποδειχτεί αν χρειάζεται ή όχι από τη συμπεριφορά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM»

38 σχόλια

  • Βάλτε τις υπηρεσίες σας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ιχνηλατήσεις, ελέγχους κλπ και μετά καταδικάστε τον απλό κόσμο.

    • Δε θες να καταλάβεις; η δεν καταλαβαίνεις;;
      Οι καφέδες και τα παρέδωσε πάνε και έρχονται σε όλη την περιφέρεια και εσύ πετάς αετό. Επειδή εσύ δεν τα βλέπεις δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Τι να γίνει δηλ.; να μπει ένας αστυνομικός μπροστά από κάθε σπίτι; αν δε θέλει ο άλλος να καταλάβει παίρνει στο λαιμό του άλλους τόσους! Έλεος!!

    • Πολύ σωστά! Οι περισσότεροι είτε πολιτικοί είτε γιατροί είτε οι ίδιοι οι πολίτες έχουν μάθει να κατηγορούν τον λαό για ο, τι συμβαίνει. Ο λαός είναι ο μοναδικός που συμπεριφερεται όπως πρέπει και τηρεί τα μετρα, αλλού να αναζητηθούν οι ευθύνες.

      • Μα ο η “δράση” του “λαού” δημιουργεί “αντίδραση”, στην προκειμένη περίσταση εάν ο “λαός” ήταν πιο προσεκτικός και πιο υπεύθυνος δεν θα είχαμε τόσα κρούσματα τι δεν καταλαβαίνεις??? Να το πούμε πιο απλά εάν ο “λαός” φορούσε μάσκα εάν δεν είχε κρυφές συγκεντρώσεις εάν δεν είχε σούρτα φέρτᨔ άσκοπες μετακινήσεις χωρίς μάσκα κτλ δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα Πάλι, δεν κατάλαβες?????

  • Αν επιβληθεί ολικό Λοκ νταουν στην πόλη όσοι ανέλαβαν μέχρι σήμερα τη διαχείριση της πανδημίας να βγουν να λογοδοτήσουν και να παραιτηθούν…φτανει πια…

  • Όσο πιο γρήγορα πάρουν αποφάσεις τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσει η ιστορία!
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΎΝ ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ
    τ αξις ντβαρ της πλατείας;

  • ολοι ζητάμε ευθύνες!!! ενημέρωση υπάρχει , δηλώσεις φορεων επίσης υπάρχουν εκατοντάδες, μήπως η αποκλειστική ευθύνη ειναι σε μας. παλι οι αλλοι μας φταίνε;;;

  • ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Η ΚΟΖΑΝΗ!;
    “ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ”
    ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
    ΧΡΗΜΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ….
    ΤΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;
    ΚΟΖΑΝΙΤΗ, ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

  • Για αυτά τα πράγματα υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που λέγονται επιδημιολογοι και σοβαροί πολιτικοί που σίγουρα δεν είναι στα διπλανά γραφεία από αυτά που…εργαζεσαι…για τα υπόλοιπα ξυδακι

  • Κατά 90% φταίει η συμπεριφορά μας, εάν ήμασταν σωστοί εξ αρχής όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα για όλους! Όμως αρνουμαστε επιτακτικά να συμμορφωθούμε σε οποιαδήποτε απόφαση και οδηγία των επιστημόνων και της πολιτείας αντιπαραβάλλοντας συνεχώς τα ίδια παραμύθια που διαβάζουμε στο ίντερνετ χωρίς να φιλτράρουμε την πληροφορία! Κατ αυτό τον τρόπο ειλικρινά δεν θα βγούμε από αυτή την κακή κατάσταση ούτε το Πάσχα! Συννετιστειτε και αφήστε κατά μέρους τις εξυπνάδες επιτέλους πρέπει να συμμορφωθούν όλοι στις οδηγίες! Είναι πολύ λυπηρό να μην συμμορφώνονται πολλοί και να ζήτουν και τα ρέστα.

  • Λουκέτο στα χωριά όπως έγινε σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά.Εκει έχουν συμπτώματα και δεν το λένε για να μην στιγματιστουν.

    • Τη βρήκες τη λύση κύριε καθυστερημένε!
      Άμα στα χωριά δε το λένε κακό του κεφαλιού τους, δικοί τους άνθρωποι θα τρέχουν στα νοσοκομεία! Ας σφραγίσουμε λοιπόν όλα τα χωριά και ας ανοίξουμε την Κοζάνη ως την πρώτη covid free πόλη της Ευρώπης!
      Γίδι

  • Τα κρούσματα είναι συγκεντρωμένα σε δομές κι όχι διάσπαρτα, τα διάσπαρτα είναι ελάχιστα. Ωστόσο μια “πέμπτη φάλαγγα” προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο πως υπάρχει ατομική ευθύνη, μετά από δυο μήνες πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης. Ακριβώς όπως η γάτα κουκουλώνει αυτό που ξέρει.

    • Πλήρης αποτυχία. Ντροπή να πυροβολούν τους ταλαιπωρημενους πολίτες. Φταίει ο άνεργος; ο απολυμένος; ο χρεωμενος; ο έγκλειστος; ο χρεωμενοι με πρόστιμα;ο μαθητής ο παγιδευμένο στο δωμάτιο του; το παιδάκι που δε μπορεί να βγει στην παιδική χαρά; οι πολίτες τους φταίνε τώρα;

  • Έχει κανείς την εντύπωση πως αν κατέβουμε την κατηφόρα της Εγνατίας προς Βέροια ο κόσμος είναι πιο πειθαρχημένος; H προς Γιάννενα π.χ;

    Δεν το ψάχνουμε πόσα τεστ γίνονται ανά 100.000 πληθυσμού σε διάφορες περιφερειακές ενότητες ,μήπως εμείς απλά ανακαλύπτουμε πιο πολλά,υποθέτω το γεγονός πως είμαστε μια επαρχιακή πόλη με δικό μας ΔΩΡΕΑΝ μηχάνημα μοριακού ελέγχου στο νοσοκομείο μας παίζει το ρόλο του.

  • αφου η περιοχη εχει τοσο μεγαλο προβλημα για δεν στελνουν τον ΕΟΔΥ να κανει τεστ για καμια βδομαδα.

    Ηλιθιοτητες ακουμε απο την κυβερνηση κ το καθε εναν ειδικο εδω μεσα

  • Επειδή υπάρχουν μερικοί κουφιοκεφαλοι,που λες και το σπίτι τους,έχει σ…. μέσα,όλη μέρα στους δρόμους είναι.δλδ θα την πληρώσουμε,εμείς που πηγαίνουμε με την ταξη;να μην αφήσουν κανένα να βγαίνει από τα σπίτια τους,και αν θέλουν να τους περιορίσουν τις εξόδους μια φορα την εβδομάδα,και πολύ τους είναι.οχι μόνο μάσκα για την μασκα πρόστιμα,αλλά και σε αυτούς που όλη μέρα,είναι στους δρόμους.φτανει πια.

  • Αφού δεν μειώνονται τα κρούσματα αυτό σημαίνει ότι δεν κάτι δεν πάει η δεν γινεται καθόλου καλά
    Ας αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με περίσκεψη,ψυχραιμία γιατί θα βγούμε όλοι,φορείς,πολίτες κερδισμενοι,αλλιώς καλό του κεφαλιού μαε

  • Οι γελοίοι της κυβέρνησης στο τέλος θα βάλουν κάγκελα και εμπρός στις πόρτες μας. Μέτρα να εφαρμόσουν στις βόλτες και στις αγκαλίτσες του Μητσοτάκη στην Πάρνηθα και στις εκδρομές της Μαρεβα στην Καλαμάτα.

  • Για όλα φταίει η Κοζάνη και κανείς άλλος δύο μήνες κλειστά είμαστε ,και ακόμη δεν τελειώσαμε αν δεν μας δουλεύουν , πρέπει να βάλουμε μυαλό αλλιώς μέχρι τον Ιούνιο κλειστά θα είμαστε…..και αφού το κηνυγι σταμάτησε γιατί στα βουνά έχει κηνυγους

  • Την ατομική ευθύνη βλέπω δεν την αναφέρει κανείς.
    Λυπάμαι μόνο τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
    Ας τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και να δείτε πως μειώνονται τα κρούσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.