Δήμος Βοΐου: Eνημέρωση σχετικά με την διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορωνοϊό

29 Δεκεμβρίου 2020
14:57
Κανένα σχόλιο

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε έλεγχο ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό (rapidtest) μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση :https://testing.gov.gr/#/form/citizen ,καταχωρώντας τα προσωπικά τους στοιχεία προκειμένου να ενημερωθούν στην συνέχεια μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο σχετικά με την ημέρα , την ώρα και τον χώρο διεξαγωγής του τεστ (Κέντρα Υγείας).

Οι Δημότες οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να εφαρμόσουν την παραπάνω διαδικασία μπορούν να καλούν καθημερινά στο 2465350115 (κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. προκειμένου ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου μας να τους καθοδηγήσει βήμα – βήμα στην υποβολή του αιτήματός τους , στην παραπάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα ( απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατοχή κινητού τηλεφώνου το οποίο δέχεται μηνύματα SMS).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.