kozan.gr: Γώγος σε ΣΚΑΪ: “Αν τα πράγματα δεν επιβαρυνθούν περαιτέρω και δεν υπάρχει αύξηση της κινητικότητας θα μπορούμε να δούμε τουλάχιστον άνοιγμα των δημοτικών από τις 11 Ιανουαρίου αλλά επειδή το άνοιγμα θα είναι οριζόντιο πρέπει να εξεταστούν και οι «δύσκολες» περιοχές π.χ Κοζάνη”

2 Ιανουαρίου 2021
10:27

 

O Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής παθολογίας λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, μιλώντας στο πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για το 2021 και τον Νίκο Στραβελάκη, αναφέρθηκε στα σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων κάνοντας κι αναφορά στην Κοζάνη. Δείτε τι είπε:

7 σχόλια

  • Μας έχετε ζαλίσει με τα σχολεία. Τα σχολεία κουτσά στραβά λειτουργούν. Κοιτάξτε εσείς να λειτουργείσετε, γιατί θα μας στείλετε αλειτούργητους.

    • 10.000.000 χώρα 10.000.000 ειδικοί

      Αν άκουγαν κάποιοι και επρατταν με βάση τι γράφει ο καθένας στο ίντερνετ και λέγεται στα καφενεία θα είχαμε 100.000 νεκρούς.

      Οι μισοί έχουν αλλάξει άποψη 5 φορές

      Από το αρχικο σιγά μωρέ τι είναι

      Ψέματα ειναι

      Στο κλείστε τα όλα

      Το καλοκαίρι ξεθαρεψαν

      Έβριζαν γιατί δεν τους άφηναν να διασκεδάσουν

      Μετά πάλι γκρινιαζαν γιατί τους άφησαν αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε οι τουρίστες που έγινε χαμός

      Αργότερα πάλι φταίνε κάποιοι άλλοι

      Ελληνική πραγματικότητα

      Όποιος βγάλει άκρη ας το πει και σε μένα

      Κάτι μου διαφεύγει

      • Ισχύει. Το κακό δεν είναι αυτό μόνο όμως. Γιατί αυτοί οι δέκα εκατομμύρια δεν αποφασίζουν. Το κακό είναι ότι και αυτοί που αποφασίζουν λειτουργούν έτσι ακριβώς, όπως περιγράφεις. Διαφωνείς;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.