Αθηνά Τερζοπουλου: Δήμαρχε Εορδαίας Π. Πλακεντά, συνεχίζετε να διαστρεβλώνετε την αλήθεια και να υποτιμάτε γι άλλη μία φορά το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου

4 Ιανουαρίου 2021
18:25
ΔΗΜΑΡΧΕ  ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΛΑΚΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ( για το επίμαχο θέμα ορισμού μου σε Επιτροπή Ενέργειας , χωρίς να το ξέρω,  Με μέλη τους επικεφαλής των παρατάξεων και  Πρόεδρο τον Καραβασίλη, χωρίς καμια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου)

ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Από την τοποθέτηση σας κ.Δημαρχε διαφαίνεται ότι εσείς αγνοείτε βασικές διοικητικές πρακτικές και Νόμους και προσπαθείτε  ασθμαίνοντας να παρουσιάσετε τετελεσμένα γεγονότα.
Από την υπ αριθμόν 15/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που επικαλείστε Από ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ  Προκυπτει για  σύσταση Επιτροπής ενέργειας, ούτε βέβαια και ορισμός μελών   της  ,πόσο μάλλον και Προέδρου της.
Νομίζω πως έχετε μπερδέψει τις αρμοδιότητες σας , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
Από πουθενά δεν προκύπτει ( αρθρ 58 του ν.ε3852/2010) ότι ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα ορμώμενος από αποφάσεις Δημοτικού συμβουλίου να βγάζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ άλλες αποφάσεις με διαφορετικό περιεχόμενο.
Με τιμή
Αθηνά Τερζοπουλου
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Εορδαίας.

23 σχόλια

  • Βρε καλως την κυρια Τερζοπουλου μετα απο πολυ καιρο εμφανιστηκατε τελειωσαν οι γιορτες οι οικογενειακες φωτογραφίσεις .Δεν μας ειπατε την θεση σας για το κλείσιμο τον καταστημάτων για την σχολή πυροσβεστών και τόσα άλλα πρόβλημα που υπαρχουν.Καικαθεσαι και μαλώνεις για την Επιτροπή.Στο κάτω κατω τιμη σας έκαναν .ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    • Εκτός από ανώνυμος είσαι και ανενημερωτος ή το κάνεις επίτηδες ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Η κ. Τερζόπουλου παντα ήταν παρων.

  • Καθηστε και δουλέψτε όλοι σας γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον τόπο και αφήστε κατά μέρους τα “σου’ πα μου’ πες”….
    Τι βγήκατε σε θέσεις ευθύνης, για να παίζετε την κολοκυθιά?
    Άιντε γιατί υπομονή δεν υπάρχει πλέον

  • σας υποχρεωσε κανεις να δεχτειτε,απο σας κρεμαστηκαμε,προς τι ολος αυτος ο θορυβος για να καταλαβω δηλαδη,μονο και μονο για να διατηρειστε στην επικαιροτητα,ελεος δηλαδη

  • Δυστυχώς… Αυτή την στρούγκα έχουμε αυτό το γάλα βγάζουμε…Ενας τέτοιος λαός δε γίνεται να εκλέξει διαφορετικό δήμαρχο!!!Και το μόνο που ξέρει να λέει είναι ό,τι φταίει η Κοζάνη!!! Φταίει η κυβέρνηση φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός απ΄αυτόν!!!!

  • Μπορείτε να κάνετε υγιείς αντιπολίτευση και να είστε πραγματικά χρήσιμοι στην κοινωνία… Έστω να ζητήσετε να γίνονται τα δημοτικά συμβούλια online… Κα. Τερζόπουλου δυστυχώς εσείς και ο συνδιασμός σας απέχει εδώ και καιρό από τα κοινά του δήμου. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην Πόλη και απλά να επισημάνετε τα καθημερινά προβλήματα… Προσβασιμότητα, πάρκινγκ, πληρωμή τελών για κοινόχρηστους χώρους (που από την προηγούμενη δημοτική αρχή κάποιοι το παίζουν καουμπόηδες και δεν πληρώνουν στον δήμο μία), μεταλιγνιτικη εποχή και τόσα ακόμα…

  • Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη δεν την ψήφισα και ούτε θα την ψηφίσω, αλλά το θεσμικό ατόπημα που έκανε ο δήμαρχος δεν χωρά αμφισβήτηση.
    Ο νόμος πρέπει να τηρείται, όλα τα αλλά είναι απλά παραμύθια.
    Μάλιστα μπορείτε να το διαπιστώσετε αν διαβάσετε το τι ορίζει το νομικό πλαίσιο του “Κλεισθένη” http://www.opengov.gr/ypes/?p=5963
    Ο δήμαρχος σύρθηκε σε μία απάντηση που δεν έπρεπε και δυστυχώς ο νομικός του σύμβουλος έπρεπε να τον προστατέψει.
    Ο δε κ Κοκκινίδης ανέφερε πως η διαδικασία είναι μη δημοκρατική

    • Αγαπητέ στο opengov.gr γράφονται οι νόμοι υπό διαβούλευση. Οι ψηφισμένοι είναι στο εθνικό τυπογραφείο. Από όσα λέει ο νόμος (και όχι το καφενείο ή η συζήτηση) ο εκάστοτε δήμαρχος έχει το δικαίωμα να ορίζει (ΟΡΙΖΕΙ) επιτροπές για τη διευκόλυνση του έργου του. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;; Είναι παράνομο αφού του το επιτρέπει ο νόμος; Και δεν είναι δημοκρατικό ότι επέλεξε να συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου χωρίς αποκλεισμούς; Πάμε καλά δηλαδή τώρα;;;;

      • Στο open.gov παρατίθεται όλη η νομολογία που προβλέπεται από τον Κλεισθένης. Βέβαια και από άλλη πηγή να το διαβάσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Ορίζει ακριβώς τα ίδια. Δεν θα τα χαλάσουμε στην πηγή. Η ουσία είναι μία… Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

        Σιγά σιγά θα βγάλουν όλοι δελτίο τύπου μη αποδοχής της θέσης γιατι αντιλαμβάνονται την παρατυπία.

        • Ποια νομολογία; Χρειάζεται νομολογία για μια σαφή διάταξη; Από πότε; Γιατί δεν βγήκε ερμηνευτική 11 χρόνια μετά τότε; Τι λέτε βρε; Από συνοικιακό σούπερ μάρκετ πήρατε πτυχίο νομικής;

    • Έτσι είναι. Φαντάσου μια Επιτροπή πάνε να κάνουν και την διέλυσαν απο πριν. Ανίκανοι. Φαντάσου στα μεγάλα!! Σκοτάδι!

  • Ταραχθηκαν οι μισθοφόροι από το μαγαζάκι που λέγεται Δήμος Εορδαίας και παραμιλουν.Μπραβο κ.Τερζοπουλου. Γιατί παραεγιναν θρασεις!

  • Περιμέναμε την επιτροπή και λέγαμε γιατί δεν γίνεται,και τώρα προσπαθουμε να την ακυρώσουμε με κάθε τρόπο,κρίμα ,με ολη την εκτίμηση στην κύρια Τερζοπούλου ,θα προτιμούσαμε να συμμετάσχει και να συνεισφέρει στην προσπάθεια να σώσουμε ότι μπορουμε ,γιατί έρχονται δύσκολες μερες

  • Καλός τεινα και ας άργησε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια αυτό (τρέχει μόνη της και βγαίνει δεύτερη)!!!

  • Διοικούν τον Δήμο και δεν ξέρουν μια Επιτροπή να κάνουν.
    Που θα καταντήσουν τον τόπο μας. Δηλαδή και η Τερζοπουλου και ο Κοκκινιδης δεν ξέρουν και ξέρουν αυτοι; Τι περιμένεις από πολιτικούς παλιάς κοπής; ΕΛΕΟΣ!

    • Ο Κοκκινίδης ήταν ενήμερος και το παραδέχεται. Μάλλον, κάποια έχει αμνησία επιλεκτική… Πόσο καιρό έχει να πάει σε υπηρεσία του Δήμου ή στο Δημαρχείο; Ασκεί τα καθήκοντά της ή αρέσκεται στην απόσταση και την αερολογία;

  • Ο δήμαρχος δείχνει να ακολουθεί νομικές οδούς.. Μάλλον ο συνδαιτυμόνας του αρμενίζει στραβά ..δεν εξηγείται διαφορετικά. Τι σχέση μπορεί να έχει με την ενέργεια; Που είναι οι επιστήμονες,οι πανεπιστημιακοί ,οι καταρτισμένοι;

  • Μάλλον ο κ.Καραβασιλης κάνει όνειρα.Μηπως αγαπητέ πήρατε πολύ αέρα και ο δήμαρχος πρέπει να τραβήξει αυτί?
    Ο καθένας στη θέση του Δήμαρχε μην τον χαϊδεύεις .

  • Μισθοφορε δεν την διάβασες καλά τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.Καπελωμενοι λέει βγήκαν κι αυτοί.Αντε στο Δημοτικό…από την αρχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.