kozan.gr: Σκληρη κριτική του Γ. Μητλιάγκα στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης Ν. Σαρρή: “Ασέβεια, υπεροψία και συνάμα κατάντια. Χωρίς καμία ντροπή” – Ανοιχτό κάλεσμα, σε μέλη του συνδυασμού Σαρρή, να συνυπογράψουν πρόταση μομφής κατά του προέδρου και της σημερινής Δ.Ε.

5 Ιανουαρίου 2021
08:56

Γιορτές γαρ είπα να περιμένω στο σχολιασμό μιας πράξης που σηματοδοτεί και άλλο κατήφορο.. Ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από το Νίκο. Ασέβεια, υπεροψία και συνάμα κατάντια. Χωρίς καμία ντροπή. Ενώ επιχειρηματικά υπάρχει μακρύς ανήφορος, έχει επιλέξει για μια ακόμη φορά τον κατήφορο. Σημείο των καιρών βέβαια η μη δημοκρατική λειτουργία αλλά στην περίπτωση του τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Τον ψήφισαν λέει. Αλήθεια χωρίς τους 5 πρώτους σε σταυρούς που διαφοροποιήθηκαν θα είχε έστω και 20% ; Έτσι αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία; Καλύτερα γενναίος και χρήσιμος, παρά γραφικός και καταστροφικός για το ρόλο που δήθεν ανέλαβε.To μόνο που θα θυμάται κανείς είναι ο «θόρυβος» της ανυπαρξίας του.
Το ερώτημα πλέον ξεκάθαρο: Απουσία και απραξία σε μια κρίσιμη και ιστορική περίοδο, ή επανεκκίνηση και ουσιαστική λειτουργία του φορέα; Οι ευθύνες πλέον μεγάλες και αφορούν αποκλειστικά το κάθε μέλος του Δ.Σ. ξεχωριστά με ονοματεπώνυμο.
Νίκο Λυσσαρίδη
Γιώτα Παναγιωτίδου
Γιώργο Παντελίδη
Κώστα Παπανίκο
Άλκη Σπυρίδη
Νίκο Τέτο
Θύμιο Χασιώτη
Σωκράτη Χατζηπαντελή
Σας καλώ να συνυπογράψουμε όλοι μαζί πρόταση μομφής κατά του προέδρου και της σημερινής Δ.Ε. βάζοντας τέλος στην προσβολή του θεσμού.
Νομίζω πως είναι η ώρα των πράξεων. Για να μην παραμείνει στο περιθώριο το ΕΒΕ Κοζάνης όπως σωστά επισημαίνεται από όλους μας πλέον. Το να προστεθούν 2 χρόνια ακόμη στα μέχρι τώρα 3 χρόνια ανυπαρξίας είναι το μόνο εύκολο.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.