kozan.gr: Η απάντηση του προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Ν. Σαρρή στον Γ. Μητλιάγκα: “Κατάντια είναι να απέχεις συστηματικά από κάθε δράση και ενέργεια που γίνεται για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου”

5 Ιανουαρίου 2021
11:30

Την απάντησή του στο σχόλιο κριτικής (δείτε εδώ) του Γ. Μητλιάγκα, δίνει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Ν. Σαρρής. Όπως αναφέρει: “Κατάντια είναι να απέχεις συστηματικά από κάθε δράση και ενέργεια που γίνεται για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου. Ανυπαρξία είναι να είσαι εξαφανισμένος και να εμφανίζεσαι εκ των υστέρων ως τιμητής των πάντων. ΤΟ ΕΒΕ Κοζάνης ήταν και θα είναι στο πλευρό των μελών του. Όπως και χθες, στη μεγάλη κινητοποίηση. Όπως όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας όπου συμμετέχουμε στο δύσκολο αγώνα της επιβίωσης των επιχειρήσεων όλων των κλάδων. Με προτάσεις, δράσεις, συσκέψεις με τους επαγγελματικούς φορείς, διεκδικήσεις από την κεντρική εξουσία. Κάποιοι άλλοι απέχουν. Εξάλλου δεν τους ενδιαφέρουν αυτά, ο μόνιμος προεκλογικός αγώνας στον οποίο βρίσκονται δεν τους αφήνει ελεύθερο χρόνο…. Όσο για τα περί Δημοκρατίας τώρα τη θυμήθηκε ο Γιάννης. Αυτός που δεν αποδέχτηκε ποτέ ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Ονοματεπώνυμο έχουν εκείνοι που εδώ και τρία χρόνια μπέρδεψαν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες με τις αγωνίες του επιχειρηματικού κόσμου. Εμείς θα συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, αυτό το δύσκολο όσο και κρίσιμο διάστημα για τον τόπο.

8 σχόλια

  • ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ?

  • Σε λίγο δεν θα υπάρχει ΕΒΕ μόνο φωτοβολταϊκά. Υποστηρίζω τον Γιάννη γιατί εδώ και 15 χρόνια “συμβουλεύει” όλους τους περιφερειάρχες κάτι θα γνωρίζουν αυτοί.

    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ.ΚΑΤΣΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΞΗΓΟΥΝ

  • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ.ΚΑΤΣΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΞΗΓΟΥΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.