Οργανώσεις Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης & Εορδαίας για δηλώσεις Π. Καρακασίδη: Μνημείο αλαζονείας, θράσους και έλλειψης ενσυναίσθησης

8 Ιανουαρίου 2021
16:24

 

Ο κ. Παντελής Καρακασίδης πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Π.Ε Κοζάνης, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι πιστεύει πως η κυβέρνηση έχει διαχειριστεί άψογα την πανδημία, οι τοπικές επιχειρήσεις δουλεύουν κανονικότατα, ενώ το lockdown δεν υπάρχει και όλοι εμείς ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν.

“Ποιο lockdown; Δεν υπάρχει lockdown” αναρωτήθηκε ο κ. Καρακασίδης για να συνεχίσει λέγοντας “Όσο ίσχυε το lockdown τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα” αφήνοντας άφωνο ακόμη και τον δημοσιογράφο του West Chanel.

Τα λόγια περισσεύουν για να χαρακτηρίσουν τις δηλώσεις ενός τοπικού στελέχους της ΝΔ, που χαρακτηρίζουν στο ακέραιο την αντίληψη της κυβέρνησης. Είναι μονίμως εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχουν σχέδιο για τίποτα και παίζουν με τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Όταν στριμώχνονται κατηγορούν με περίσσεια ευκολία τους πολίτες του νομού μας ότι ευθύνονται για την εξάπλωση του ιού “το 90% δεν φοράει μάσκα” μας ενημέρωσε ο κ. Καρακασίδης, χλευάζουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ισχυριζόμενοι ότι δουλεύουν κανονικότατα και πετούν την μπάλα στην εξέδρα ζητώντας ευθύνες από τον ΣΥΡΙΖΑ(!).

Καμία ενσυναίσθηση της κατάστασης, καμία διάθεση για αυτοκριτική. Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων έχουν μείνει στα λόγια, το lockdown παρατείνεται διαρκώς και οι πολίτες ενημερώνονται από τα παραπολιτικά, οι επιχειρήσεις ρημάζουν και ο κόσμος σε λίγο δεν θα έχει να φάει στην κυριολεξία. Και σαν να μην έφτανα όλα αυτά, ο κ. Καρακασίδης μας ενημέρωσε ότι ο νέος υπουργός ενέργειας κ. Σκρέκας που θα συντελέσει το οριστικό έγκλημα κλεισίματος της ΔΕΗ, έζησε για 2 χρόνια στην Κοζάνη και την νοιάζεται σαν την πόλη του. Έτσι νοιάζεται η ΝΔ για τους πολίτες.

Αρκετά με τον εμπαιγμό. Ως εδώ και μη παρέκει. Ο λαός του νομού Κοζάνης βράζει, δεν αντέχει άλλο και πλέον ξέρει ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση. Το μήνυμα στάλθηκε την περασμένη Δευτέρα με την καθ’ όλα μαζική παράσταση διαμαρτυρίας από χιλιάδες συμπολίτες μας ζητώντας τα αυτονόητα από την κυβέρνηση. Εάν δεν τα πραγματοποιήσουν θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι.


Οργανώσεις Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης & Εορδαίας

Δελτίο τύπου 8/1/20

2 σχόλια

  • ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ.ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!! ΤΑ 4 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ!!! ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.