Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: “Oφείλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας στις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης. Τις θεωρούμε ατυχείς”

8 Ιανουαρίου 2021
16:55

Ως εκπρόσωποι του εμπορίου, οφείλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας στις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης. Τις θεωρούμε ατυχείς μιας και δεν έχουν αφενός καμία βάση και αφετέρου καμία σχέση με την πραγματική εικόνα της αγοράς και της τοπικής μας κοινωνίας γενικότερα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

19 σχόλια

  • Τι έγινε γιατί τόσο ΉΠΙΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ…??? Είστε από τό ίδιο κόμμα …??? και μήν πολυχαλασετε τις καρδιές σας….Αν δεν μπορείτε να κάνετε σκληρές δηλώσεις απέναντι ενός ΑΠΛΟΎ στελέχους τότε τι να πούμε ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ….

  • Εάν αυτές οι δηλώσεις θεωρούνται ατυχείς καλά να πάθετε.
    Είσαστε άξιοι της μοίρα σας.
    Εκτός εάν ο Καρακασίδης λέει αλήθεια ,τότε είστε υποκριτές και δεν αξίζετε να υπηρετείτε τον Εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

  • Ατυχείς…?
    Έτσι απλά ενώ μας συκοφαντεί ο κύριος νοδε, μας καταγγέλει ότι δεν υπακουσαμε το νόμο, μας καταγγέλει ότι κακώς λάβαμε τα όσα οικονομικά λάβαμε ως αποζημίωση…μας εγκαλλει να επιστρέψουμε πίσω τα χρήματα των ενοικίων…ενώ μας κατηγορεί ότι κλέψαμε το κράτος γιατί πουλουσαμε κανονικά μέσα και έξω χωρίς αποδείξεις…ατυχείς δηλώσεις κύριοι…? κρίμα σε όλους μας…
    Επιχειρηματίας που δεν εξυπηρέτησε ούτε έναν πελάτη του μέσα ή έξω..σεβομενος το νόμο και τους συναδέλφους…

  • Να απαντήσει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου και της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας αν αυτά που είπε ο πρόεδρος της νοδε έχουν έστω και μικρή δόση αλήθειας. Θέλουμε να το ακούσουμε υπεύθυνα και επώνυμα.

  • Ο Καρακασιδης δεν εκφράζει κανέναν. Τυπικά είναι Προεδρος, μέχρι να γίνουν εκλογές. Σιγά μην το λαμβάνουμε υπόψη. Να μιλάμε και λίγο σοβαρά ρε παιδιά.

  • Μπορεί ο εμπορικός σύλλογος να μας διαβεβαιώσει ότι δεν δούλεψε κανείς τηλεφωνικά ή με οποιαδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις μέρες; εκτός από e-shop

  • ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΕΙΚΗΣ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΙΓΜΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

  • Μην αγχώνεστε βρε…
    Σας συμπαραστέκεται η ΟΝΝΕΔ και τα δαπιτακια με τις υπερκομψες ανακοινώσεις απ’το γραφείο του σταθικου χαχαχα ????

  • Ατυχής η ανακοίνωση του εμπορικού Συλλόγου
    Είσαστε λίγοι κι εσείς
    Να παραιτηθεί άμεσα αυτός ο Καρακασίδης!

  • Ντροπή και πολύ ασχοληθηκαμε με τον εν λόγω κύριο !! Ολοι οι επαγγελματίες που είναι σχεδόν κλειστοί μισό χρόνο τώρα .και θα μαζεύουν τα συντρίμμια τους για πολύ καιρό ακόμα

  • Στη δήλωση του πρόεδρου πως «Καλώς λειτουργούσαν παράτυπα τα μαγαζιά στην καραντίνα» έπρεπε να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας. Τώρα είναι αργά.

  • Σας έφαγε η ευγένεια εκεί στον εμπορικό σύλλογο…. Σιγά μη σπάσετε τα αβγά! Ο άνθρωπος συκοφαντεί όλους τους καταστηματάρχες της πόλης που τρεις μήνες τώρα έχουν χάσει τα πάντα εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης!!! Μαγαζιά θα κλείσουν (εκτός από τη ΔΕΗ) ανεργία και πείνα έρχονται την Κοζάνη

  • Πολύ αιχμηρή ανακοίνωση.
    Αν τη δήλωση αυτή την έκανε άλλος με διαφορετική πολιτική ιδεολογία θα έπαιρναν φωτιά τα τσιμέντα της πλατείας.
    Είστε άξιοι της μοίρας σας.
    Μετανιώνω που βγήκα και στην διαμαρτυρία σας να σας συμπαρασταθω.
    ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.