Εγνατία Οδός: Ντελαπάρισε νταλίκα στην γέφυρα Ανηλίου- Μετσόβου, από την παλαιά Εθνική Οδό η κίνηση προς Θεσσαλονίκη

11 Ιανουαρίου 2021
19:34
Κανένα σχόλιο

Ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα το απόγευμα της Δευτέρας 11/1/2021 στην γέφυρα Ανηλίου της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Γρεβενά

Νταλίκα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη ,στο 109 χλμ λίγο πριν τη σήραγγα Ανηλίου ντελαπάρισε σήμερα το απόγευμα λόγω των ισχυρών ανέμων .

Άνδρες της Τροχαίας Ιωαννίνων ενημερώνουν τους οδηγούς που θέλουν να κατευθυνθούν προς Θεσσαλονίκη ότι μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από την παλιά Εθνική Οδό ,ενώ κανονικά εισέρχονται στην Εγνατία όσοι θέλουν να βγουν σε έξοδο πριν το σημείο του συμβάντος.

Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί με την απομάκρυνση του βαρέος οχήματος από το οδόστρωμα ενώ αρκετοί οδηγοί φορτηγών έχουν επιλέξει να αναμένουν προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας Οδού.

πηγες: epirus-tv-news.gr – trikalaidees.gr – Γέφυρα Ανηλίου (φώτο Μαργαρίτης Κυριάκος)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.