kozan.gr: H χθεσινή κατανομή των κρουσμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης είναι 8 στο Δήμο Κοζάνης & 6 στο Δήμο Εορδαίας

16 Ιανουαρίου 2021
12:03

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 είναι τα εξής:

Στην ΠΕ Καστοριάς βρέθηκε συνολικά 1 κρούσμα στο Δήμο Καστοριάς.

Στην ΠΕ Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 14 κρούσματα, εκ των οποίων 08 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης και 06 στο Δήμο Εορδαίας .

21 σχόλια

  • Η κοζανη πιο πολλα η πτολεμαιδα πιο λιγα η κοζανη ανοιγει η πτολεμαιδα παραμενει κλειστη οεο!!!! Και οταν κλεισανε την πτολεμαιδα τον οκτωβριο η κοζανη πιο πολλα η πτολεμαιδα λιγοτερα αλλα την πτολεμαιδα την πηρε η μπαλα εξ αιτιας της κοζανης ουτε η λογικη του παραλογου δεν μπορει να το ερμηνευσει

  • Η Πτολεμαΐδα έχει λιγότερο πληθυσμό απο την Κοζάνη. Αναλογικά με τα κρούσματα κ τον πληθυσμο η Πτολεμαΐδα είναι σε χειρότερη κατάσταση. Κ δεν είναι μόνο τα σημερινά κρούσματα αλλα όλα τα ενεργά κρούσματα που είναι το πρόβλημα.

  • Ο Δήμος Κοζάνης έχει σύμφωνα με την απογραφή του 2011 71.388 κατοίκους. Ο Δήμος Εορδαίας έχει σύμφωνα με την απογραφή του 2011 45.592 κατοίκους.
    Από 15/10/2020 μέχρι 13/11/2021 συνολικά βρέθηκαν 2318 κρούσματα εκ των οποίων 992 στο Δήμο Κοζάνης,945 στο Δήμο Εορδαίας.
    Do the maths

  • Συνομοσιολογοι ολου το κοσμου ενωθειτε και ελατε στην πτολεμαιδα,εχει πολυ ψωμι για ολους!!!! Η συνομοσιολογια στο αποκορυφωμα της!!

  • Δημος αχαρνων αττικης( απο προχθες σε σκληρο λοκνταουν!): πλυθησμος 106.000 και ενεργα κρουσματα 166. Δημος εορδαιας: πλυθησμος 45000 και ενεργα κρουσματα 104,και μετα καποιοι εξανιστανται οτι η εορδαια συνεχιζει σε σκληρο λοκνταουν και ειναι αδικο λενε!!!

  • Και ο χορός της Κυβέρνησης και της περιφέρειας , που άφησαν την περιοχή μας «ΑΝΩΧΥΡΩΤΗ» καλά κρατεί αφού κατάφεραν να μας βάλουν να τρωγόμαστε..! Κάποιος έγραψε πριν λίγες μέρες για ολοκαύτωμα της περιοχής μας και εμφύλιος μεταξύ μας..!

  • Μήπως είναι ανάγκη να συνέλθουμε να ενωθούμε και να συνεργαστούμε , μπροστά στη διπλή «θεομηνία»που μας προέκυψε με την απολιγνιτοποιηση και την πανδημία , για να μη μας θεωρούν αφελεισ Και ανίκανους αυτοί που μας διοικούν..!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.