Ανακοίνωση Δήμου Κοζάνης: Kλειστά τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

17 Ιανουαρίου 2021
17:32

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

*** Διαβάστε κι εδώ περί τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

35 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΚΠ/ΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΜΕ: ΝΑΙ!!!ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    • Αυτό προβλεπότανε στο ΦΕΚ του Σεπτεμβρίου , αν δεν ξέρετε μην πετάτε ασχετοσυνες . Χειρότερη η ημιμαθεία της αμάθειας. Σιγά μην περίμεναν τον Μαλουτά για την εφαρμογή ενός μέτρου για όλη την Ελλάδα . χαχαχα

    • Πάλι ο ίδιος γλύφτης

      Γράψε κάτι άλλο.

      Μετά από 30 χρόνια στα κοινά θα περιμένε κάποιος να παίρνει αποφάσεις και να δίνει λύσεις .

      Αλλα ήταν 30 χρόνια σε θέσεις που απλά όλα κυλούσαν όμορφα στον αυτόματο πιλότο.

      το κόμμα να είναι καλά και οι πιστοί ακόλουθοι.

      Τώρα αν εσένα σου φαίνεται κατόρθωμα να βγάζει ανακοίνωση ότι αύριο θα είναι κλειστά τα δημοτικά έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ ή είσαι παπαγάλος που γράφει τα ίδια

      Με 100 % ποντάρισμα στο δεύτερο

    • Γερό μυαλό λέμε τι λες τώρα
      το ότι κοιμάται όλο τον χρόνο δεν το λες …. ακόμα και αυτό από κάποιους γονείς το πρότεινε

    • Με απόφαση Κεραμεως η τηλεκπαίδευση από τον Ιούνιο που έληξε το προηγούμενο σχολικό έτος έγινε υποχρεωτική για αυτό που διανύουμε τώρα από τον Σεπτέμβριο , και εσύ μας λες ότι είναι πρωτοπόρος ο μαλουτας σε όλη την Ελλάδα για κάτι που αποφάσισαν εκεί κάτω στην Αθήνα; Μήπως ο Μαλουτας εφηύρε και τον τροχό αχαχαχαχ ?????? σκούπισε λίγο τα σιρόπια λεβέντη μου θα τα κολλήσουν κάτω

    • τον μαλουτα περίμεναν

      Άξιος ο μισθός σου κόλακα αλλά αυτά που γράφεις δεν τα πιστεύουν ούτε τα 10χρονα που αύριο δεν θα πάνε σχολείο.

      Τι άλλο θα διαβάσουμε

  • Ένα χιόνι είχαμε κ χάναμε μαθήματα τώρα ο δημαρχος μας έβαλε τηλεκπαιδευση.Δε συμφέρει ούτε να χιονίσει

  • Ο Δήμαρχος αποφασίζει σωστά να μην ανοίξουν τα σχολεία λόγω ψύχους και παγωτού.
    Το υπουργείο υποχρεώνει σε τηλεκπαίδευση όσα σχολεία μένουν κλειστό.
    Αυτά.

  • Δήμαρχε τα ‘κανες μαντάρα πάλι στο παρά πέντε. Εμείς οι γονείς που δουλεύουμε το πρωί ποιος θα κάτσει με τα παιδιά στο σπίτι? Στείλε μας κάναν δάσκαλο σπίτι, ούτως ή άλλως στην παραπαιδεία μας οδηγείτε με μάτια κλειστά…

    • Εσείς αν δεν πάει στο σχολείο το παιδί σας το στέλνετε φροντιστήριο; η παραπαιδεια είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που χωράει συζήτηση αλλά δεν έχει σχέση με την κακοκαιρία ούτε με την προάσπιση της υγείας.

    • στο παρκινγκ καλε/καλη μου. 6 ευρω ολο το 24ωρο. θα εχει παρεα το παιδι και Mercedes, BMW, Opel… μη φοβασαι, δεν θα μεινει μονο του

      ΥΓ δηλαδη τις προηγουμενες χρονιες που εκλειναν τα σχολεια με τα χιονια, εσυ επαιρνες αδεια ειδικου σκοπου;

  • Οι αποφάσεις που εφαρμόζονται οριζοντίως , κατά κανόνα προκαλούν πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που πιθανώς θεραπεύουν. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:
    1) Εντάσεις εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος από την ξαφνική αλλαγή.
    2) Αλλαγή στο πρόγραμμα ξένης γλώσσας αμφίδρομα(γονείς-παιδιά-διδάσκαλοι)
    3) Αλλαγή στην εργασία(γονείς – εργοδότες) & άλλα πολλά για να μην πλατειάσω.
    Κατά την γνώμη μου τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται σε πρώτο επίπεδο από τους Δ/ντες – Δ-ντριες των σχολικών μονάδων. Τώρα εν προκειμένω εφόσον η αιτία της απόφασης αυτής είναι οι καιρικές συνθήκες, για ποιο λόγο δεν συνεχίζονται τα μαθήματα κανονικά στις πρωινές ώρες, ώστε να αποφευχθεί μέρος των προβλημάτων που προκύπτουν? Θα μας απαντήσει κανείς?

  • 1.Αυτό είναι σωστό…αυτό είναι σωστό…. το μάθημα να γίνεται διαδυκτιακό….. 2.Αυτό είναι σωστό….αν το σχολειό είν’ κλειστό……θα γίνεται το μάθημα υποχρεωτικό…… 3.Αυτό είναι σωστό…..με κρύο και ιό…. το μάθημα θα γίνεται με laptop….κινητό.

  • Τα καημένα τα παιδάκια… Παλιά χιόνιζε έκλειναν τα σχολεία και βγαίναμε για καφεδάκι. Τώρα ούτε κλείνουν τα σχολεία ,ούτε καφετέριες υπάρχουν…

    Υπάρχει όμως Κεραμέως και κάποιοι συμπλεγματικοί γονείς με υποκριτικό ενδιαφέρον για την απώλεια ωρών ,ενώ στην πραγματικότητα δε θελουν να κάθονται οι καθηγητές…

  • Σιγά το κρύο που έχει και πρέπει να κλείσουν τα σχολεία!!!! Λες και θα κάνουν μάθημα έξω στο δρόμο . Αν δεν θέλουν κάποιοι να στείλουν τα παιδιά ας μην τα στέλνουν, αλλά υπόλοιποι??
    Στο εξωτερικό και στο – 20 πηγαίνουν και δεν τα κλείνουν!!!! ΚΡΊΜΑ.

    • Μάστορα μάλλον δεν τα ξέρεις καλά, είτε μέσα είτε έξω το ίδιο είναι με ανοιχτά παράθυρα! Γι’αυτό έκλεισαν, όχι για την διαδρομή. Αλλά με ανοιχτά παράθυρα νομίζω είναι κάπως με -10!!

      • Τα παράθυρα τα ανοίγουν για 5 λεπτά και τα κλείνουν. Και τα βάζουν σε άλλη έθουσα τα παιδιά εκείνη την ώρα. Δεν τα έχουν ανοιχτά όλη την ώρα!!! Τα ιδιοτηκά λειτουργούν μια χαρά, και παιδάκια πάνε και παράθυρα ανοίγουν και τηλεθερμανση δεν έχουν!!! Πος γίνετε αυτό?!

          • Αχ, το θέμα μας δεν είναι ορθογραφία, αλλά λειτουργία των σχολείων. Τα ιδιοτηκά σχολεία πώς λειτουργούν άψογα? Και το δημόσιο κλείνει με την πρώτη “δυσκολία” …

  • Είναι λυπηρό που πολλοί γονείς επιδιώκουν την τηλεκπαίδευση. Όταν θα το μετανιώσουν θα είναι πολύ αργά…Σε λίγο καιρό σε όλες τις δραστηριότητες μας θα βάζουμε μπροστά τη λέξη “τηλε”

    • μαλλον εσυ δεν θα εχεις τηλεοραση και τηλεφωνο σπιτι σου. και θα πηγαινεις και καβαλα στο αλογο ή με τα ποδια οπου θελεις. λογικα ουτε ιντερνετ θα εχεις στο σπιτι σου; ποιο ιντερνετ, λεω, ουτε ηλεκτρικο ρευμα πρεπει να εχεις. οι ανεσεις και η εξελιξη της τεχνολογιας ειναι καλη οπου μας βολευει, οταν χαλαει το προγραμματακι μας τότε το μετανιωνουμε. γεμισαμε υποκριτες

      • Κι εσυ μαλλον είσαι από αυτούς που στήνουν το παιδί μπροστά στο play station από το πρωί μέχρι το βράδυ, αρκεί να μην ενοχλεί.. Είσαι της τεχνολογίας έξαλλου, ενώ οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να αποβλακωνουν τα παιδιά τους μπροστά στις οθόνες, είναι απλά αμόρφωτοι, απολίτιστοι και χωριάτες..Από την πολύ οθόνη εκαψες και τα δικά σου εγκεφαλικά κύτταρα, όχι μόνο των παιδιών σου..

    • Είναι πολύ λυπηρό, αλλά τα δικά σου τα σχόλια στο ίντερνετ δίνουν και παίρνουν. Είσαι σαν το ανέκδοτο με τον παππού που έβλεπε ακατάλληλη ταινία και έλεγε, θέλω να δω που θα το φτάσουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.