kozan.gr: 7 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – 1 στην Π.Ε. Γρεβενών – Κανένα σε Π.Ε. Καστοριάς & Π.Ε. Φλώρινας – 237 σε όλη την χώρα

17 Ιανουαρίου 2021
17:44

7 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης – 1 στην Π.Ε. Γρεβενών – Κανένα σε Π.Ε. Καστοριάς & Π.Ε. Φλώρινας.

Σήμερα ανακοινώνουμε 237 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 148607, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5739 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 45466 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

320 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 226 (70.6%) εκ

των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 87.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1030 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 28 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5469 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3225 (59.0%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

18 σχόλια

    • Ε και λοκνταουν να είστε αφού και εκεί μωρέ όλα ανοιχτά είναι..και οι μαγαζάτορες μέσα είναι. Μπαγακασιδη με λένε

      • Για πες μας λεβέντη που είναι όλα ανοιχτά να πάω να δω κι εγώ άμα είναι. Και το γεγονός ότι κάποιοι μαγαζατορες είναι μέσα δεν σημαίνει ότι λειτουργούν κιόλας και εξυπηρετούν κόσμο.
        Για πες μας ποια είναι ανοιχτά λοιπόν μιας και ξέρεις από Πτολεμαΐδα από κει που είσαι

  • Κυριακή η μέρα που χαιρόμαστε. Από αύριο η χαρά του νουΔΟΥΛΟΥ θα έρθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα ???

    Θα φταίνε τα ΚΤΕΟ
    Τα βιβλιοπωλεία και τα κουρεία
    Τα ρεβεγιόν (ακόμα)
    Και φυσικά δεν βάζουμε κωλο μέσα κατά τα γιδοτρολ.

      • Σε πειράζει η αλήθεια λεβεντακο μου; Αυτά λέει ο συρφετός σου μήνες τώρα. Μην σε πειράζει που ψήφισες αυτούς , όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος! ???

        Υ.γ. το να λες τα γεγονότα δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι και απαραιτήτως άλλο κόμμα , ούτε αναιρεί τα γεγονότα και τις λάθος τακτικές που ακολουθούν οι “σωτήρες”

      • Ο έξυπνος παραδέχεται τα λάθη του , ο ανόητος επιμένει μέχρι αηδιας ακόμα κι όταν τον διαψεύδουν τα γεγονότα.

        Μάλλον θα φταίνε οι 2 λίστες Πέτσα και η μία λίστα Κικίλια για τις (στημένες) δημοσκοπήσεις όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά βλέπει ακούει και καταλαβαίνει!

        Μεγάλο νταλκα έχεις πάντως με τον ΣΥΡΙΖΑ , γιατί ακόμα και να δεχτώ ότι είναι τόσο πίσω όπως εννοείς αυτόματα δείχνει σε τι πανικό βρίσκεστε τα μπλε παιδάκια γι αυτό και διαρκώς ασχοληστε μαζί του και του τα φορτώνετε όλα τα κακώς κείμενα σας. Η αντιΣυριζα γραμμή έγινε τσι μοδος εδώ και 1,5 χρόνο

        • Αυτό που γράφεις στην πρώτη παραγραφο το σκέφτηκες μήπως ισχύει για εσάς; ο λαός πήρε χαμπάρι νωρίς ποιοι είστε και ποιος ο σκοπός σας. Κόμμα χωρίς θρησκεία και εχθρός της πατρίδας μας,διελυσε την άμυνα και κάθε ηθική αξία.

  • Η μείωση θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη στον νομό αναλογικά με την μείωση που παρατηρείται στα πανελλαδικά νούμερα.Οποτε προσοχή!

  • Εκει στον τσιριζα καθε μερα διαβαζω ξεφυτρωνει και μια ταση,εσεις δεν ειστε κομμα,ηλεκτρικο ρευμα ειστε!!! Χαχαχα……..χα!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.