ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Κ.Ν. ΚΑΡΑΚΑΣΗ προς τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αξιότιμο κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ: “Για τους γείτονες συμπατριώτες κάνε ότι θέλουν, να είσθε γαλαντόμος. Για μας μόνο καινούργιο νοσοκομείο, όχι προσθήκες. (Υπάρχει διαφορά στο πνεύμα)”

17 Ιανουαρίου 2021
17:52

 


  • Το γεγονός ότι ενώ κάποιο βράδυ, ακούσαμε από υπεύθυνους του Δήμου ΚΟΖΑΝΗΣ, για λειτουργία δύο Λαϊκών αγορών και το πρωϊ της επομένης διαπιστώσαμε ότι δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου ανεστάλησαν οι λειτουργίες των λαϊκών αγορών, (διατυπούμενη υπερβολή), οδηγούμεθα στην σκέψη – συμπέρασμα ότι υποβολιμαία γίνονται όλα αυτά, για να κερδίσουν τα μεγαλομάγαζα γερμανικών συμφερόντων και των όποιων άλλων προσωρινά ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, (ξέρω τι γράφω και τα γραπτά μένουν), εις βάρος των παραγωγών και των εμπόρων μη κρατικοδίαιτων πολιτών, της σπονδυλικής στήλης της οικονομίας μας δηλαδή.

  • Με την ίσως εσκεμμένη, αλλά δεδομένη πλέον, λανθασμένη μέθοδο καταμέτρησης – καταχώρησης αποτελεσμάτων, θετικών κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ ή οποιονδήποτε άλλου επηρεάζει τις ανακοινώσεις, πάρθηκαν περαιτέρω δυσβάστακτα για την οικονομία του τόπου μας μέτρα.

  • Ετσι μέχρι να χορηγηθούν οι όποιες αποζημιώσεις, κανένα στομάχι δεν μπορεί να είναι άδειο, «κακός σύμβουλος η πείνα», πόσο μάλλον το στομαχάκι ενός μικρού παιδιού που αναγκάζει τον κάθε πατέρα να παρανομεί, ως προς τις απαγορεύσεις της απρόσωπης πλέον πολιτείας και να του επιβάλλεται πρόστιμο 5000 ΕΥΡΩ, επειδή δραστηριοποιήθηκε στην πώληση ορισμένων αγαθών για να θρέψει την οικογένεια του (δεν υπάρχει πλέον στην άκρη παντεσπάνι) και αναγνωρίζοντας τα λάθη της η πολιτεία πρέπει να διαγράψει τα όσα πρόστιμα επεβλήθησαν στους ελεύθερους, αλλά μη έχοντες σχέση με τον αρνητικό της υγείας συνωστισμό, επαγγελματίες.

  • Πέρα όμως κ. Περιφερειάρχα από την σκωπτική διατύπωση των άρθρων μου (Κοζανίτικο ιδίωμα), είμαι βέβαιος ότι παρά την όποια πικρία, δεν μου κρατάτε κακία.

  • Είσθε απολύτως γνώστης των τοπικών και ΕΘΝΙΚΩΝ ευαισθησιών μου !! Τα γεγονότα και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο των θέσεων των συμπατριωτών μας της 16ης – 1ου δικαιώνουν τις ανησυχίες μου που αποτυπώνονται στα δημοσιεύματα μου.

  • Οι εκπρόσωποι τους έτρεχαν και δεν έφταναν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

  • Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την άμεση αντίδραση σας και παρέμβαση στην εισαγγελία για την απονομή ευθυνών, ως ο μόνος αρμόδιος που είσθε για να το πράξη.

  • Ευελπιστώ και στην απόδοση δικαίου προς τους συμπολίτες – συμπατριώτες όλης της περιφέρειας μας προβαίνοντες και στην ακύρωση των συγκεκριμένων προστίμων.

  • Για τους γείτονες συμπατριώτες κάνε ότι θέλουν, να είσθε γαλαντόμος. Για μας μόνο καινούργιο νοσοκομείο, όχι προσθήκες. (Υπάρχει διαφορά στο πνεύμα)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κ. Ν. Καρακάσης

Κοζάνη

16-1ου-2012

25 σχόλια

  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΟΝ ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΩΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ,ΕΑΝ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΧΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΑΝ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΟΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.

    • Δεν καλύπτει πληθυσμιακά το Μποδοσάκειο έγινε σε λάθος σημείο.. πετάξαμε πολλά χρήματα δεκάδες εκατομμύρια χωρίς λόγο.. όπως θα σβήσει η πόλη έτσι θα σβήσει και το Νοσοκομείο..

    • Γιατί δεν λέτε την πλήρη αλήθεια για την ακατανόητη αντίδραση σας να κατασκευασθεί νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη;
      Ότι δηλαδή ως τοπική κοινωνία φοβάστε μήπως δημιουργηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον ιατρική σχολή στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και έχει έδρα την Κοζάνη αντί της Πτολεμαϊδας.
      Αυτό δεν είναι το πραγματικό σας ζόρι;Μην τυχόν και έρθουν επιπλέον φοιτητές στην Κοζάνη.
      Να σας πληροφορήσω όμως ότι με τρεις ιατρικές σχολές σε απόσταση μίας ώρας και κάτι (Θεσσαλονίκη,Γιάννενα,Λάρισα) και με υπερπληθώρα ιατρικών σχολών στην Ελλάδα (επτά!!!! παγκόσμια πρωτοτυπία για την αναλογία πληθυσμού), θεωρείται περίπου απίθανο να δημιουργηθεί ιατρική σχολή στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.Ούτε το επιχείρημα ότι “η Δυτική Μακεδονία είναι είναι η μοναδική περιφέρεια της Ελλάδος χωρίς Πανεπιστημιακό νοσοκομείο” στέκει. Χωρίς Πανεπιστημιακό νοσοκομείο είναι και οι περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος (έδρα Λαμία), Ιονίων νήσων (έδρα Κέρκυρα), Βορείου Αιγαίου( έδρα Μυτιλήνη) και Νοτίου Αιγαίου (έδρα Ερμούπολη, αλλά μεγαλύτερη πόλη Ρόδος). Οπότε ξοδεύετε (και ξοδεύεται γενικώς) τσάμπα ηλεκτρονικό μελάνι.

  • Γι αυτούς τους άλλους που αναφέρει ο συγκεκριμένος κύριος αφού όπως φαίνεται είναι ανεπιθύμητοι, σύμφωνα και με προηγούμενες αναφορές του αλλά και πολλών άλλων που έγραψαν παρατηρήσεις – σχολιασμούς κατά της Εορδαίας, κ. Κασαπίδη θα πρέπει να αρχίσετε εργασίες για διαχωρισμό της Περιοχής Εορδαίας σε ξεχωριστό Νομό Εορδαίας (νέα δηλαδή Περιφερειακή ενότητα) για να υπάρχει ανεξαρτησία στα πάντα, όπως κονδύλια, ξεχωριστούς βουλευτές κ.λ.π. και όχι αυτοί να είναι επηρεαζόμενοι και εξαρτώμενοι από την περιοχή της Κοζάνης.

  • Σβήστε όλες τις πόλεις της Δυτ. Μακεδονίας κ. Κασαπίδη να μείνει μόνο η Κοζάνη. Η μεγαλύτερη πόλη στα Βαλκάνια. Να έρθουν όλοι εδώ να μείνουν και να ζητήσουμε και την έδρα για το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Ποια Θεσσαλονίκη και πράσινα άλογα. Τάδε έφη ο Τζίμης ο Κοζανίτης ο βλαχους

  • Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ 70.000 ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 30 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.

  • Έχετε νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα,παροτι είστε δεύτερη πολη και καλώς έχετε.Η Κοζάνη τι σας ενοχλεί αν αποκτήσει ένα νέο νοσοκομείο;Αφήστε πια το μίσος με την Κοζάνη.Και πριν ξαναπειτε για τον τοπικισμο των Κοζανιτων,κοιταχτείτε πρωτα στον καθρέφτη.Εμείς δεν ασχολουμαστε μαζί σας,εσείς το κάνετε σε κάθε ευκαιρία.

  • δεν εμεινε και τιποτα αλλο κυριε Καρακαση! Μονο τα σπιτια μας – καποιων απο εμας – ακομα δεν πηρατε (καποια αλλα σπιτια τα πηρατε: χαραυγη, κλειτος μαυροπηγη, καρδια μπλα μπλα μπλα). ακομα δεν χορτασατε;
    ΥΓ το Μαματσειο, νοσοκομειο δεν ειναι ρε παιδια; και καλως στελεχωμένο οπως γνωριζω, μεχρι και μοριακο αναλυτη εχει χωρις μοναδα ΜΕΘ για μηνες, εεεεεεε;

  • Το ότι η Κοζάνη ζητάει νέο κτίριο νοσοκομείου δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο?Δεν ζητάει Καμύ να μην υπάρχει το νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα και καλώς υπάρχει .Από εκεί και πέρα προς τί η κουβέντα .Το κτιριακό απόθεμα χρειάζεται να αλλάξει,στο Μαματσειο .

    • Είτε σας αρέσει είτε όχι είστε το ένα τέταρτο της Κοζάνης και σιγά σιγά θα αλλάξουν πολλά… Απλά οι κοζανιτες δεν έμαθαν ακόμα να ψηφίζουν τοπικούς βουλευτές γιαυτό ακόμα μιλάτε… Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.

    • Ποιος σου είπε ότι σε ρωτήσαμε τι θα κάνουμε στην δικιά μας πόλη ρε φίλε?
      Κάντε ότι νομίζετε με το Μποδοσάκειο δεν σας πέφτει λόγος τι θα κάνει η Κοζάνη

  • Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο την πέσατε στον Καρακάση. Την άποψή του έγραψε ο άνθρωπος. Ούτε αποφασίζει ο ίδιος ούτε έχει κανένα συμβούλιο γύρω του. Σωστή-λάθος αυτή είναι.
    Τώρα τέλος με την Πτολεμαΐδα. Θα πληρώσουμε τα λάθη δεκαετιών. Ας το πάρουμε απόφαση και πάμε παρακάτω.

  • Πολύ σωστές οι διαπιστώσεις του άρθρου.
    Συμπέρασμα?
    Μην ψηφίζετε άλλο τους καταστροφείς της χώρας.
    Φτάνει ψηφιστεί με τη καρδιά ❤️ σας που χτυπάει Ελληνικά!!!
    Έλληνες για την πατρίδα!!!
    Παρακαλώ να περάσει το σχόλιο εκτός και αν δεν πιστεύετε στη δημοκρατία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.