kozan.gr: Αυτή είναι η πρόταση των έξι (6) σημείων της Δημοτικής Αρχής Δήμου Κοζάνης για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με το οποίο καθορίζεται η «Βάση Εισαγωγής», που έχει δραματικές επιπτώσεις για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2021
22:57

 

Αυτή είναι η πρόταση των έξι (6) σημείων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης για το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με το οποίο καθορίζεται η «Βάση Εισαγωγής», που έχει δραματικές επιπτώσεις για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας.

7 σχόλια

  • Εσύ μούτε πάρε ένα καφέ από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες της Πτολεμαΐδας και μετά ασχολείσου με τα κοινά…

    • Μαλούτα λές αόριστες μπούρδες !!

      Να υποστηρίξετε
      1 ) ότι η βάση του 10 πριμοδοτεί τα ιδιωτικά κολλέγια ευθέως.
      2) στέλνει χιλιάδες έλληνες φοιτητές να σπουδάσουν στο Εξωτερικό και εκατομύρια συνάλλαγμα.
      3) Ζήτα να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστήμια των Αθηνών και Θεσ/κης. Να βάλλουν βάση μόνο σε αυτά
      4) ζήτα εναλλακτικά να πάει η βάση στο 10

  • ΔΕΗ τέλος
    Τηλεθέρμανση τέλος
    Λίμνη πολυφύτου τέλος
    Πλατεία λασσάνη τέλος
    Μαγαζιά τέλος
    Νοσοκομείο τέλος
    Πανεπιστήμιο τέλος
    Κοζάνη τέλος
    Απόκριες τέλος
    Κρασιά τέλος
    Κιχια τέλος

  • Η δουλειά των δημοτικών αρχών είναι να ασχολούνται με τα ζητήματα που βρίσκονται στις αρμοδιότητες τους και όχι να χαράσουν εκπαιδευτική (ή ενεργειακή) πολιτική

  • Άιντε και πολύ ήταν τό γλέντι 40 βάλε χρόνια… ΚΑΤΕΕ, ΤΕΙ, στρατόπεδα, ΔΕΗ.Η ανάπτυξη της πόλης….?????????????????? Τώρα μουνκι , όπως λέν οι σιουρδοι την λέξη”μόνον” Αποκρές δηλ Αποκριές και ταρατζουμ….. Και με τα 14 όχι τά 4 θά ξαναψηφίσουν Νουδουλα, νεοπατσοκ Δηλ τσυριζα, ΚΙΝΑΛ και μερικά χρυσαυγουλα…α! ναι αυτά μετακινήθηκαν σε Βελόπουλους και νουδουλα…?????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.