Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Πατέρα Γεώργιου Τσιφτσή (Γράφει ο Καρακάσης Γεώργιος)

23 Ιανουαρίου 2021
18:42
Κανένα σχόλιο

Μας λύπησες! Μας στενοχώρησες! Μας συνέτριψες ψυχικά! Εσύ, ο ήρεμος, ο πράος, ο γελαστός, ο χαρούμενος, ο δημιουργικός, ο ιερέας και δάσκαλος, ο φίλος, μας πίκρανες με τον τόσο πρόωρο και ξαφνικό χαμό σου. Συνάδελφος ακούραστος, με κέφι για δουλειά, αστείρευτος σε ιδέες, σπλαχνικός και αδελφός στους αδύναμους, στήριγμα στην οικογένειά σου, αλλά και σ’ όλους εμάς γύρω σου. Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας. Είμαι σίγουρος –κι αυτό με παρηγορεί- ότι από εκεί ψηλά, στην αγκαλιά του Θεού όπου βρίσκεσαι, θα μας συντροφεύεις με το βλέμμα σου, θα μας γαληνεύεις, θα μας ευλογείς και θα προσεύχεσαι για εμάς!…

Καρακάσης Γεώργιος, Διευθυντής 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.