Από τα χθεσινά (Σάββατο) 21 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης τα 5 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 11 στο Δήμο Εορδαίας και 5 στο Δήμο Βοΐου – Δείτε και την κατανομή της Παρασκευής

24 Ιανουαρίου 2021
14:35

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2021

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 9 κρούσματα, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 5 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Βοΐου.

    • Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Καστοριάς.

    • Στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 2 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 1 στο Δήμο Αμυνταίου.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 21 κρούσματα, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 11 στο Δήμο Εορδαίας και 5 στο Δήμο Βοΐου.

7 σχόλια

  • ανεβηκε η σιατιστα, ετσι εξηγειται το 20αρι. και η πτολεμαϊδα εκει γερα. να προσεχετε εκει στην κοζανη γιατι βλεπω να τραβατε την ανηφορα σιγα σιγα.
    κατα τα αλλα θα ανοιξουν και τη δευτεροβαθμια, το επομενο κλεισιμο των καταστηματων ερχεται σε εναν – εναμιση μηνα και καλο πασχα με το καλο ξανα το ανοιγμα

    • Αν προλάβουν να ανοίξουν τα σχολεία. Όπως θα πρέπει η υπουργός να λάβει υπόψιν τα εσπερινό σχολεία πως θα λειτουργήσουν. Έχουν μαθητές μεγάλης ηλικίας και σχολανε μετά τις εννιά. Επίσης φοιτούν σε αυτά άτομα από τις κόκκινες περιοχές. Αυτά τα σχολεία το πολύ να προλάβουν μια βδομάδα λειτουργίας.

  • Τεστ παντού και συχνά, σχολεία, εργοταξια, δημόσιες υπηρεσίες όπως ΔΕΗ ΔΟΥ κ.α. Μετα καλή παρακολούθηση των κρούσματων, 10 τηλέφωνα την μέρα. Η άλλη λύση είναι λοκνταουν μέχρι να πεθάνουμε στην πείνα χωρίς μεροκάματο.

  • Αν ολη η Ελλάδα ήταν σε που σκληρό lockdown για 25 μέρες απ τον Νοέμβριο, θα ήμασταν σε καλητερη μοιρ τώρα. Τα ημίμετρα δεν αποδίδουν. 6 το απόγευμα με 10 το βράδυ ποια η διαφορά;

    • οπως το λες, ημιμετρα. ας μην κυκλοφορουσε εξω ουτε γατα Νοεμβριο και Δεκεμβριο και τωρα θα πιναμε καφεδες στα μαγαζια και ολα ανοιχτα και σχολεια και τα παντα. με ημιμετρα κάνεις μονο μια τρυπα στο νερο

  • Βαρέθηκε ο κόσμος! Πλέον και οι πιο υπέρ των μέτρων, πηγαίνουν επισκέψεις, κυκλοφορούν με φίλους , χαλαρώνουν!Το μακρύ lockown απέτυχε! 3,5 μήνες είναι μεγάλο διάστημα! Μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο, παρατείνεται η καραντίνα, αυξάνονται τα κρούσματα γιατί δεν τηρούνται τα μέτρα… Και πάει λέγοντας. … κάπου υπάρχουν μάλλον και εστίες που πρέπει να εντοπιστούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.