Καταγγελία αναγνώστριας στο kozan.gr: Με δάγκωσε στο πόδι αδέσποτο και πήγα στο νοσοκομείο

31 Ιανουαρίου 2021
21:13

Υπάρχουν τέσσερα αδέσποτα στην περιοχή Κρεββατάκια στον Άγιο Γεώργιο και το ένα επιτίθεται. Ο δήμος και η φιλοζωική δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Έμενα είναι η δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε στα καλά καθούμενα εκεί που περπατούσα σήμερα το πρωί και αυτή τη φορά με δάγκωσε στο πόδι και πήγα στο νοσοκομείο για αντιτετανικό. Επιτέθηκε και χτες σε ένα μικρο κοριτσάκι και μου είπε η γιατρός στο νοσοκομείο ότι έχει πολλά περιστατικά τελευταία απ’ αυτό το σκυλί και κανένας δεν κάνει τίποτα. Αν γίνει κάτι σοβαρό σε κανένα παιδί η κανέναν άνθρωπο μετά ποιος θα φταίει; Ποιόν θα κατηγορήσουν δηλαδή πρέπει να γίνει κάτι σοβαρό για να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα αδέσποτα από τον δρόμο;

 

22 σχόλια

  • την τετάρτη το απόγευμα γύρω στις 19,30 ένα αδέσποτο επιτέθηκε στην κόρη μου στην οδό Τακιατζήδων. Το κορίτσι με περίμενε στο πεζοδρόμιο γιατί γύρισα στο αμάξι να πάρω κάτι που ξέχασα 50μ. Μόλις το είδα έτρεξα προς τα εκεί το σκυλί έφυγε. Ήταν ένα μεγαλόσωμο άσπρο με μαύρο. Αν γινόταν κάτι στο παιδί ποιος θα πλήρωνε? Ας φροντίσει ο δήμος επιτέλους τους δημότες του!!

  • Για τα αδέσποτα έφταιγε ο Λευτέρης και ήταν ένας από τους λόγους που έχασε και τις εκλογές, σύμφωνα με τους τότε “ειδικούς”. Κατά τα άλλα, όλα καλά…. Θα τα “μάζευε” ένας εκ της τριανδρίας….!!!

  • και στην περιοχή της Παναγίας φανερωμένης
    στις οδούς Ερατοσθένη και Ελεάτη ζήνων
    κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό 3-4 αδέσποτα
    μεγαλόσωμα σκυλιά.

  • Φίλοι, αδέσποτα και δεσποζομενα είναι ανεξέλεγκτα! Και στην Ζηση Γιαχνικα και Στην Τιαλλιου αλλά και πανω στην Χαριση έχουν επιτεθεί στα καλά καθούμενα!!

  • Κ το Σάββατο στη λαϊκή του νιαημερου είχε κοπάδι απo μεγαλόσωμα αδέσποτα. Απ τη μία αυτά κι απ την άλλη οι τεράστιες μπάρες με τα νερά της βροχής στους διαδρόμους με τους πάγκους, κάτι από Μανίλα με παραγκες μου θύμιζε

  • Άμα πάει ο δήμαρχος στον εισαγγελέα ίσως συγκινηθουν εκεί στον δήμο ο αντιδήμαρχος κ Βασιλακόπουλος έχει χάσει την μπάλα.

  • Γέμισε η πόλη σκυλιά και γάτες γιατί ξαφνικά ο καθένας “ευαισθητος-η” γεμίζει με ταιστρες κάθε γωνιά οικοδομής ή κατοικίας, και πρέπει να έχεις την αντίστοιχη ευαισθησία (χωρίς να τα εμβολιασζουν ή να τα στειρωνουν) να ανέχεσαι τις βρωμιές και τις επιθέσεις των ζώων. Η λύση είναι απλή ο κάθε ιδιοκτήτης ζώου να είναι υποχρεωμένος να βάζει τσιπάκι στο κατοικίδιο του,να δεις τότε θα το παρατάει από δω και από κει αν θα υπάρχει προστιμο;

    • Πως δεν υπαρχει! Συνεργαζεται μαλιστα και με τον Δημο, ειναι και στην πενταμελη! Τωρα, τι κανει στην πραγματικοτητα ειναι αλλο θεμα. Νομιζω Κιβωτος των ζωων λεγεται

      • Βέβαια και υπάρχει φιλοζωικό λέγεται Κιβωτός των Ζώων και έχει ανέβει μάλιστα και άρθρο εδώ στο kozan με τα μέλη που είναι στην πενταμελή επιτροπή και είναι και μέλη του Φιλοζωικός η κ.Κρυσταλλιδου και ο κ.Ξυναδας που είναι ορισμένα μέλη του Φιλοζωικόυ για τη επιτροπή

  • Υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Εκεί να γίνουν οι μηνύσεις. Από την εποχή του Ροϊδη τον 19ο αι., που διακωμωδεί πώς ουρούν στα πεζοδρόμια τα εμπορεύματα, μέχρι σήμερα, 21ος αι., τα ίδια χάλια με τα αδέσποτα…

  • Υπεύθυνος είναι ο Δήμος Κοζάνης και η πενταμελής επιτροπή και το φιλοζωικό Η Κιβωτός των Ζώων που συνεργάζεται με τον Δήμο και έχει δώσει και μέλη για την επιτροπή.Εκει να απευθυνθείτε εδώ και να τα γράψετε δεν γίνεται κάτι.Τα μέλη του τα έχει ανεβάσει και το kozan πριν από καιρό.

  • Υπάρχει φιλοζωικό του Δήμου λέγεται Κιβωτός των ζώων και εχει δικά του άτομα στην πενταμελής επιτροπή! Μπορείτε να απευθύνεστε εκεί για ότι πρόβλημα έχετε με τα αδέσποτα!

  • Καλησπέρα σας!
    Δηλώνω μητέρα δύο παιδιών ,επαγγελματίας ,φιλάνθρωπος και φιλόζωος…για τα δύο τελευταία θα με κρίνει το περιβάλλον μου βέβαια .Θα ήθελα με λύπη να εκφράσω και εγώ την ταπεινή μου άποψη για όλα όσα προανέφεραν κάποιοι.
    Την ώρα που ο όχλος ως κοινωνικός οδοστρωτήρας ετοιμάζεται να σταυρώσει ενόχους και αθώους κάνοντας καταγγελίες σε εισαγγελείς και υπηρεσίες θα ήθελα να τους συστήσω να ξεκινήσουν κάνοντας την αυτοκριτική τους.
    Αφού λοιπόν ολοκληρώσουν αυτήν τη διαδικασία είμαι σίγουρη ότι όταν φτάσουν στην πόρτα του εισαγγελέα θα θυμηθούν να καταγγείλουν και όλους αυτούς τους γονείς που περνώντας ώρες ατελείωτες κάνοντας post και like στέλνουν τα παιδιά τους ατημέλητα και αδιάβαστα στο σχολείο .Θα καταγγείλουν εκείνους τους γονείς που ενώ το παιδί τους λείπει από το σπίτι από το μεσημέρι και η ώρα είναι 9 το βράδυ δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ή τι κάνει .Τους γονείς που ενώ οι ίδιοι περνούν ώρες στο facebook τα παιδιά τους σερφάρουν ανενόχλητα σε ιστοσελίδες ή περνούν πεντάωρα μπροστά από play stations για να έχουν όλοι την ησυχία τους.
    Ααα !Επίσης θα θυμηθούν να καταγγείλουν και τα παιδιά τα οποία χρησιμοποιούν λεκτική και σωματική βία απέναντι σε άλλα παιδιά ,αυτά που δεν έχουν μάθει να σέβονται και να αγάπουν ,τα παιδιά που βασανίζουν ζώα και βανδαλίζουν περιουσίες ξένων ανθρώπων…όχι γιατί γεννήθηκαν κακοί άνθρωποι αλλά γιατί κανένας δε φρόντισε να τους δείξει τον τρόπο να το κάνουν σωστά.Τους έχουμε περάσει ότι αυτά είναι οι αρχηγοί του παιχνιδιού και σαν νέοι οδοστρωτήρες και αυτά πρέπει να τα σαρώσουν όλα στο πέρασμά τους.Βλέπουν ζώο και τσιρίζουν…παιδί άλλο και αφρίζουν…τους χαλάνε την virtual reality τους και πρέπει να τα απομακρύνουν αν όχι να τα εξοντώσουν.
    Και εμείς ως γονείς τα επιβραβεύουμε ,τα υποστηρίζουμε και βγαίνουμε μπροστά ως ασπίδα προστασίας όχι γιατί υπάρχει δίκαιο και λογική σε όλα αυτά αλλά από φόβο μήπως προλάβει κάποιος και μας κρίνει ότι δεν είμαστε καλοί γονείς…ότι είμαστε ανεπαρκείς!
    Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις επιθέσεων και τραυματισμών που προκύπτουν από ζώα σε ανθρώπους αλλά πολλές φορές αρκεί το βλέμμα ή ο όγκος ενός ζώου για να το κρίνουμε ως επικίνδυνο .Και δυστυχώς έχουμε μάθει να δικαιολογούμε κάθε πράξη ενός παιδιού…γιατί απλά είναι παιδί και πότε δε δικαιολογούμε ένα ζώο…γιατί απλά είναι ζώο.
    Και τα παιδιά μας όμως και τα ζώα όπως τα μάθουμε θα συμπεριφέρονται και αυτό δε γίνεται με την κλωτσιά και το ξουτ.
    Η ζωή είναι αλυσίδα και μας χρειάζεται όλους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.