kozan.gr: To θέμα των διαφημιστικών πανό, που είναι ανηρτημένα από την εξωτερική πλευρά του ΔΑΚ Κοζάνης, επί της οδού Α. Παπανδρέου, έθεσε στο Δ.Σ. Κοζάνης ο Λ. Ιωαννίδης, ζητώντας να μάθει αν πληρούν τους όρους νομιμότητας που προβλέπονται στην υπαίθρια διαφήμιση – Τι του απάντησε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρας (Βίντεο)

1 Φεβρουαρίου 2021
20:16

 

To θέμα των διαφημιστικών πανό, που είναι ανηρτημένα από την εξωτερική πλευρά του ΔΑΚ Κοζάνης, επί της οδού Α. Παπανδρέου, έθεσε στο Δ.Σ. Κοζάνης ο Λ. Ιωαννίδης, ζητώντας να μάθει αν πληρούν τους όρους νομιμότητας που προβλέπονται στην υπαίθρια διαφήμιση. Τι του απάντησε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζ. Μάρας.

10 σχόλια

  • ο Νομος ειναι σαφης για μη εγκεκριμενες θεσεις διαφημισης. Προβλεπει υψηλα προστιμα για διαφημιζομενους και για ΟΑΠΝ. Αφου εκανε την πατατα συντομα θα μαθει και τον Νομο.

  • Μπράβο στον ΟΑΠΝ που φέρνει έσοδα στον Δήμο από τέτοιες κινήσεις και ομορφαίνει και την είσοδο της πόλης, αντί να πληρώνει να βάφει τους τοίχους όπως έκανε ο κ. Ιωαννίδης.

  • Το σκορποχώρι Τόπος να ζεις είναι ακυβέρνητο και κάνει αντιπολίτευση της πλάκας.
    Κύριε Ιωαννίδη η εκπρόσωπος της κίνησης στο ΔΣ του ΟΑΠΝ ψήφισε υπερ της συγκεκριμένης κίνησης.Το γνωρίζατε;
    Πόσο ακόμη λαϊκισμός χωρίς ουσία;

    Μπορείτε να τα διαβάσετε και στη διαύγεια αν δεν σας ενημερώνουν

  • Ωρες ωρες κλεινω τα μάτια και σκεφτομαι με αυτα που διαβαζω…ΜΟΝΑΚΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ Γιναμε αφου η αντιπολίτευση τοσο σε τοπικο οσο και στη κεντρικη πολιτικη σκηνη ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Ή ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΑ με τοσο ησονας σημασιας θεματα…ΞΥΠΝΗΣΤΕ κ Ιωαννιδη και κ Μητσοτακη Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ απο ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.