Τα προμελετημένα στάδια της οικονομικής καταστροφής – Ήταν στραβό το κλίμα, το αποτελείωσε και η πανδημία (του Γιάννη Σιδέρη)

8 Φεβρουαρίου 2021
09:01

 

 

ΜΑΑΣΤΡΙΧT 1992

Θα ακούτε, δεν θα μιλάτε. Θα υπογράφετε ό,τι σας πούμε. Θα εκτελείτε άνευ όρων και ορίων. Η δικτατορία στο μεγαλείο της. Η αρχή της οικονομικής κατάρρευσης για την Ελλάδα και … χόρευε νάυλον Πρωθυπουργέ.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2009

Λεφτά υπάρχουν αλλά ……  μόνον υπέρ των Τραπεζών και του κεφαλαίου, υπέρ των σοσιαλιστών, των φιλελευθέρων, των Πρωθυπουργών, των Υπουργών, των βουλευτών , των κάθε λογής προέδρων , των κατ΄επάγγελμα αργόσχολων και ποτέ για σένα , ταλαίπωρε λαέ, εκτελώντας εντολές Βρυξελλών. Η προμελετημένη οικονομική κατάρρευση συνεχίζεται και ..… χόρευε νάυλον Πρωθυπουργέ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ 2019

Η ενωμένη Ευρώπη έκανε και πάλι το θαύμα της!!!!!!!!!!. Εφαρμόζει ως συνήθως, το αποφασίζω και διατάζω, για το πού, το πώς και το πότε  θα γίνουν τα εμβόλια και από ποιες εταιρίες, εξυπηρετώντας  τα συμφέροντα συγκεκριμένων πολυεθνικών, αδιαφορώντας για το λαό που πεθαίνει . Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και της ελεύθερης αγοράς γιατί δεν αφήνετε να κυκλοφορήσουν ελεύθερα όλα τα εμβόλια στην αγορά;

Κι αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το λαό, ανταμείψτε τους ήρωες που αγωνίζονται πίσω από τις μάσκες, και σταματήστε να δίνετε πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα στους …….. ήρωες μπροστά από τις μάσκες, που τα παίρνουν καναπεδάτοι μέσα από τα σπίτια τους .

Και ….. χόρευε νάυλον Πρωθυπουργέ.

                                                            Γιάννης Σιδέρης

                                                                Αρτοποιός

12 σχόλια

  • Ήταν τότε που η ΕΟΚ έγινε ΕΕ
    Και τώρα από λαμβάνουμε τους καρπούς τους από τον καναπέ χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλεια, με κλειστά μαγαζιά, χωρίς γιατρούς, αλλά όλα καλά, πήραμε αεροπλάνα και πλοία σήμερα παρεπιπτωντος φεύγει μια φρεγάτα για τα Αραβικά Εμιράτα!!!

  • Υπαρχει λόγος οτι ειμαστε τελευταίοι σε ολα… κ ειναι απλός… Ο φουρναρης έχει την ψευδαίσθηση οτι ειναι άξιος για υπουργός ,,, κ ο υπουργός τους χαιδευει τα αυτια και τους δουλεύει… Τι ειχες Γιαννη , τι ειχα πάντα

    • Ο φούρναρης τουλάχιστον έχει την αξιοπρέπειά του και το θάρρος της γνώμης του… Ο υπουργός ζητάει άδεια για να έχει άποψη…

  • Πολύ σωστά τα λέει.
    Υπάρχουν ακόμα και σήμερα άτομα, όπως τον 1ο σχολιαστή που κάνουν τα στραβά μάτια στα δοσιλογικά εγκλήματα.

    Το επίσημο κράτος της χώρας είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
    Αποφασίζουν και διατάζουν και ο ρόλος του κάθε Κούλη είναι άρτος και θεάματα για τους νοητικά ανάπηρους από κάτω.

    Στα 4 για έναν αιώνα ακόμα και μετά βλέπουμε, αν υπάρχουμε ακόμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.