Τρίτη 9 Φεβρουαρίου: 8 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 1 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Καστοριάς, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών – 1526 συνολικά στην χώρα

9 Φεβρουαρίου 2021
17:38

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου: 8 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 1 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Καστοριάς, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών – 1526 συνολικά στην χώρα

Σήμερα ανακοινώνουμε 1526 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 166067, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6061 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 52913 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

277 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 200 (72.2%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1176 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 20 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 6017 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3534 (58.7%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

12 σχόλια

  • Χάλια τα πράγματα στο νόμο αυστηρη ολικη απαγόρευση ?. Εορδαια ακόμα στο κόκκινο με 1 και 2 κρούσματα την μέρα και μετά δεν είμαι στο στόχαστρο αντε κουλή ??

  • Περιμένουμε τους ειδικούς του φατσοβιβλιου να μας πουν πάλι ότι η Εορδαία δεν τηρεί τα μέτρα τον εκάστοτε λοκνταουνλαγνο αφρολεξ ψηφοφόρο του Κούλη δηλαδή που ο καναπές και η καρέκλα έκαναν γούβα στη πλάτη του ???? τα λάθη πάνε σύννεφο σε καθημερινή σχεδόν βάση , για δήθεν ψεύτικα κορονοπαρτι στην Πτολεμαΐδα ακούμε , για 6-7 παραπάνω από λάθος λένε δηλώνονται αλλά κατά τα άλλα δεν είναι στο στόχαστρο η Εορδαία ( και όχι μόνο)

    Κουληηηηη λοκνταουν λεβέντη μου μέχρι το 2023 δώσε πόνο να σε χειροκροτανε τα παιδιά σου ότι τους σώζεις αχαχαχαχ ??????????????

    • Μαλλον πρεπει να εισαι λοιμωξιολογος και πρεπει εκει στην Εορδαια τον ιο να σας τον ψεκαζουν τα αεροπλανα η τα ελικοπτερα της πολιτικης προστασιας.Ντου αρα λυκους τραχανιαη.

      • ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΑΛΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΛΟΙ; ΤΗ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ,ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΘΑ ΤΗ ΣΥΡΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.