kozan.gr: X. Zευκλής: “Θα μακροημερεύσει η Σχολή Πυροσβεστικής στο Βόιο (Τσοτύλι) – Σε πρόσφατη επίσκεψή του, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μας έφερε και το δεύτερο αίτημα που δεσμεύει τις κτηριακές εγκαταστάσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα” (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2021
17:53

 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσής του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής ανέφερε ότι: “Θα μακροημερεύσει η Σχολή Πυροσβεστικής στο Βόιο (Τσοτύλι). Σε πρόσφατη επίσκεψή του, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μας έφερε και το δεύτερο αίτημα που δεσμεύει τις κτηριακές εγκαταστάσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα”. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

10 σχόλια

  • Ας μην την έκανε ο Καρυπίδης την πυροσβεστική στην Πτολεμαΐδα και θα σας έλεγα εγώ τώρα πόσο θα περηφανευοσασταν σαν γύφτικα σκεπάρνια για τις μακροημέρευσεις άιντε άιντε!!

    • Ο Καρυπίδης έκανε πολλά στην Πτολεμαΐδα. Γι’ αυτό τον τίμησε με ψήφους η πόλη και θα τον ξανατιμήσει αν χρειαστεί. Ο Κασαπίδης δεν ξέρει που πέφτει η Πτολεμαΐδα.

  • το βραδυ μην κοιμασαι μονο δεξια γυρνα και λιγο αριστερα,η σχολη ανηκει στην πτολεμαιδα και εκει θα γυρισει τα αλλα ολα ειναι ονειρα θερινης νυκτος

    • Σιγουρα προίκα δεν την εχει παρει η Πτολεμαΐδα. Αλλα για ψάξε λίγο….25 αξιωματικοί την έχουν στελεχώσει? Ποιοι είναι αυτοί κ δεν τους ξέρουμε?

  • Το καλυτερο ειναι να παει ολοκληρη η σχολη στο Τσοτυλι και στην Πτολεμαιδα στο υπαρχων κτιριο να ερθει η νοσηλευτικη και λογοθεραπειας

  • Ειμαι απο την Εορδαια.. το εχω γραψει και θα το γραψω ξανα
    Δημος Εορδαιας:Μεγαλος Δημος με μικρο Δημαρχο
    Δημος Βοιου :Μικρος Δημος με μεγαλο Δημαρχο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.