Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Κοζάνης και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

18 Φεβρουαρίου 2021
12:18

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα,  κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, λόγω του παγετού. 

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

35 σχόλια

    • Ακριβως… και σημερα και αυριο δεν εχουν κανενα λογο να ειναι κλειστα.

      Ο δημαρχος απλα δε θελει να ακουει την κλαψα ορισμενων και τα κλεινει

  • Στο Βοΐο ανοιχτά τα σχολεία ενώ στην Κοζάνη που βαριούνται να καθαρίσουν όλα κλειστά. Πόση τεμπελιά επιτέλους σε αυτό τον Δήμο

  • Χαλαραααααα… ας κάνει ο ήλιος την δουλειά του να λιώσει τα χιόνια, που να σπαταλούν τώρα ενέργεια εκεί στον δήμο να τα καθαρίζουν…. ηλιακή ενέργεια ντε, είναι και τζάμπα… τί μόνο οι επενδυτές των ΑΠΕ να επωφελούνται???

  • Δεν φταίει ο Δήμος Κοζάνης…

    Ο Δήμαρχος ανάθεσε στον Ήλιο να καθαρίσει τα σχολεία και αυτός μετά από 5 μέρες δεν έκανε τίποτα, οπότε τι να κάνει και ο Δήμαρχος έκλεισε πάλι τα σχολεία.

    ΥΓ: Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Δήμαρχος είναι εξοργισμένος με την όλη κατάσταση και θα προβεί σε μηνύσεις κατά του Ήλιου και κατά παντός άλλου υπευθύνου

    Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε και σ’ ανώτερα!!!

    • Εσένα σε βλέπω ότι απλά θέλεις να μαλώνεις με κόσμο από την Δευτέρα σχολιάζεις το ίδιο και δεν ξέρω πιο είναι και το πρόβλημα σου. Σε περίπτωση που σχολιάσεις σε εμένα Ι να ξέρεις ότι δεν θα το δω . Καλή συνεχεία

    • Καλώς τον Ι5. Σε περίμενα. Κούρασες ρε …… Δεν έχεις άλλη δουλειά δεν έχεις; Εγώ επειδή έχω δεν ασχολούμαι με τη μιζέρια σου ,κύριε ΝΤΑΚΟΤΑ.

    • ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ MEDIA ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ Ι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ: ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΧΕΣΜ@ΝΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!

  • Επιτέλους κρατήστε τα παιδιά σας στο σπίτι … με αυτές τις καιρικές συνθήκες με ποιον τρόπο θα αερίζονται οι αίθουσες ; Που θα κάνουν διάλειμμα και γυμναστική ; ΕΛΕΟΣ τόσο δεν αντέχετε;

    • Αν δεν τα εκλεινε πάλι κάποιοι θα διαμαρτυρονταν.παντα γκρίνια, πάντα αντίθετη αποψη. Και σας πληροφορώ ότι δεν τον ψήφισα για να μην λεχθεί το στερεότυπο είσαι ψηφοφόρος κλπ.

  • Ανοιχτά στο Βόιο , κλειστά στην Κοζάνη!!!!!!!!
    Καληνύχτα Ελλάδα!Καληνύχτα Κοζάνη!
    Είμαι σίγουρος ότι μας φταίνε οι άλλοι!
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

  • Οι Δήμοι που έκαναν τη δουλειά τους αύριο ανοίγουν τα σχολεία. Οι Δήμοι που δεν προλάβαιναν να φωτογραφίζονται τα έχουν κλειστά. Simple as that

  • Όλα τα χρόνια όταν τα σχολεία έκλειναν λόγω καιρού κραζατε τους εκπαιδευτικούς που καααααθονταν.Τωρα κράζετε τους δημάρχους!!!Το πρόβλημα εχετε????Υπαρξιακό???Υπάρχετε μόνο σχολιάζοντας κι επικρίνοντας????Πόσοι από σας φροντίσαμε να καθαρίσετε το πεζοδρόμιο μπροστά από τα σπίτια ή τα μαγαζιά σας από τα χιόνια????Πόσοι πήγατε να δείτε σε το κατάσταση είναι οι αυλές των σχολείων????Πόσοι περπατήσετε στα ανήλιαγα στενά της πόλης και των χωριών -δοξ τω θεώ είναι πολλά!!-απο όπου θα περάσουν κι όπου θα περπατήσουν οι μαθητές για να πάνε στα σχολεία?????Και στην τελική εσείς τι πρόβλημα εχετε???Μαθητές κι εκπαιδευτικοί είναι στις επάλξεις και τα μαθήματα πλέον γίνονται κανονικά!!!Άντε επιτέλους πια!!!!Βαρεθηκαμε την κριτική χωρίς αυτοκριτική!!!!!

    • Ξεπερνώ το γεγονός οτι θεωρείς πως ενδιαφέρεσαι εσύ περισσότερο για την ασφάλεια των δικών μου παιδιών και πάω σε άλλα θέματα.
      Το οτι όλοι τα έχουν με τους εκπαιδευτικούς τόσα χρόνια είναι γιατί όντως τους ζηλεύουν κάποιοι που δουλέυουν 7 μήνες το χρόνο 4 ώρες την ημέρα αλλά και επειδή έχουν δώσει δικαιώματα (βλέπε εκλογές και συνενεύσεις σε ώρες μαθήματος, διαμαρτυρία στα νηπιαγωγεία γιατί θα δουλέψουν 10 λεπτά παραπάνω και πολλά άλλα).
      Δεύτερον τις αυλές των σχολείων οφείλουν να τις καθαρίσουν ο Δήμος και οι εκπαιδευτικοί. Τόσο απλό.
      Αν ακόμα η πόλη είναι χάλια είναι ευθύνη του δήμου.
      Άρα σε κάθε περίπτωση καλά κάνεις και δεν θες να πάς για μάθημα (μπορεί και εγώ να το έκανα στη θέση σου) αλλά όχι ότι είναι σωστό.

        • Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Ούτε δάσκαλος είμαι, θεωρώ ότι είμαι ένας απ όλους με κοινή λογική. Να είσαι σίγουρος ότι με το μυαλό που κουβαλάς, αν δεν έμεινες θα μείνεις μόνος. Μόνος δεν μένει αυτός που κερδίζει το σεβασμό, κάτι το οποίο εσύ δεν το έχεις. Φαίνεται από τα σχόλια, ποιος από τους παραπάνω συμφωνεί με σένα. Κοίταξε το όσο είναι νωρίς. Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου γιατί δεν ξέρεις με τι να ασχοληθείς λόγω μοναξιάς.

  • Αν δεν τα έκλεινε θα λέγαν γιατί δεν τα έκλεισε, τα κλείνει γιατί τα κλείνει. Κι επειδή ξέρω το στερεότυπο τροποπου σκέπτονται κάποιοι, λοιπον ούτε ψηφοφόρος του κ. Μαλουτα είμαι ούτε εκπαιδευτικος, αλλά έχει κι η γκρίνια και η αντίφαση όριο.

  • Το κανονικό είναι να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο. Η εναλλακτική webex είναι μόνο για έκτακτες περιστάσεις. Έκτακτα καιρικά φαινόμενα ήταν αυτά του ΣΚ άντε και Δευτέρα Τρίτη. Χτες και σήμερα ο καιρός είναι κανονικότατος. Εκμεταλλευεστε αλόγιστα την εναλλακτική που σας δόθηκε για να καλύψετε τις αδυναμίες του Δήμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.