H Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη βιαιοπραγία σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Μπόλη

18 Φεβρουαρίου 2021
12:25
Κανένα σχόλιο

Εχθές, Τετάρτη, 17/02/2021, στο Δημαρχείο Γρεβενών, σημειώθηκε ένα περιστατικό κοινωνικής αήθειας και πολιτικής απαξίας του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού εντός του Δημαρχείου Γρεβενών και του γραφείου του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημητρίου Μπόλη.

Ισάξια πληγώνει όλους τους πολίτες των Γρεβενών τόσο η ωμότητα της βίας, η οποία συλλήβδην καταδικάζεται από το σύνολο της Περιφερειακής Αρχής, όσο και η αμαύρωση του ύψιστου πολιτικού και συνταγματικού θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία σκοπό έχει τη διοίκηση των τοπικών ζητημάτων με όργανα που εκλέγονται με καθολική ψηφοφορία από τους Δημότες των Γρεβενών.

Η αρχή της λαϊκής συμμετοχής δεν παρέχει σε ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαίωμα να πειθαναγκάζει και να εξαναγκάζει τα θεσμικά όργανα σε πράξη η παράλειψη.

Η στενότητα των σχέσεων και του θεσμού μας καθιστά όλους συγκοινωνούς και δέκτες των αποτυπώσεων αυτού το περιστατικού.

Η σκέψη μας εστιάζεται προς τον συνάνθρωπο, Τάκη Μπόλη, και οι ευχές μας για την ταχεία επούλωση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων είναι από καρδιάς. Ο Θεός να τον προστατεύει από κάθε κακό.

 

Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών – Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.