Γ. Ζεμπιλιάδου: “Κύριε Κασαπίδη αποτύχατε οικτρά – Μόνο 1700 επιχειρήσεις στους τυχερούς”

18 Φεβρουαρίου 2021
23:20

 

Κύριε Κασαπίδη αποτύχατε οικτρά. Μόνο 1700 επιχειρήσεις στους τυχερούς. Ο κόσμος της εστίασης, το λιανεμπόριο, οι μικρές επιχειρήσεις έμειναν εκτός και αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τους αγνοεί. Έβαλε άλλες προτεραιότητες. Ακόμη και τώρα βάζει άλλες προτεραιότητες, αδρανεί και προνοεί για ελάχιστους. Κρύβεται πίσω από αστείες δικαιολογίες … 3000 επιχειρήσεις έμειναν τελικά εκτός.
Ένα τους μένει να κάνουν: Αναθεώρηση του προγράμματος και ενίσχυση της πρόσκλησης της ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ με 60 εκ ευρώ ! Αυτό μόνο

30 σχόλια

  • Γιατροί ιδιώτες και ιατρικά κέντρα τι λέτε βρε παιδιά; Βρε απερίγραπτοι επλήγησαν από τον κορονοιο οι γιατροί και τα ιατρικά κέντρα; Αυτό είναι σκάνδαλο..

  • Λογιστές, γιατροί και μεγαλοεπιχειρηματίες οι “δικαιούχοι” ! Πάλι καλά που δεν δώσατε επιχορήγηση με χρήμα και στους δημόσιους υπαλλήλους χαχαχαχα χαχαχαχα ικανοί είστε θεοί λέμε

  • Κ είχα ανησυχήσει δεν διάβασα σχόλιο Γεωργίας .. Κοίτα μην πεις πάλι καμία εξυπνάδα να τα πάρουμε από την σήραγγα της Κλεισούρας.. θα φάμε τα μουστάκια μας

  • Νουδουλα θέλατε μακονομαχοι
    Παν τα μαγαζάκια τώρα
    Φάτε σανό ότι τάχα φταίει ο κορονοιουλης διαφορετικά θα σας έφερνε αναπτυξη και πλεονασματα ο Γιωργης με τους κηπακους! Μπεεεεεε!

    Υ.Γ. Καλοφάγωτες οι λίστες Πέτσα και Κικίλια που χαρισε απλοχερα ο Τσιταχ Μωυσης

  • Ντροπή σας .Σας βαρεθηκαμε .Κλασσικη νοοτροπία και στρατηγική δεξιάς ουσττττ
    Φάτε ….με τους δικούς σας και αφήστε τα μικρά μαγαζιά στο έλεος.Ντροπη

  • Ντροπή, να παίρνουν λεφτά οι επιχειρήσεις που δεν έκλεισαν ούτε μια μέρα, και να αποκλείονται επαγγελματίες που χρεώνονται κάθε μέρα και πιο πολύ. Ο τίτλος της επιχορήγησης είναι για γέλια. Μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις…. δηλαδή τα ιατρικά κέντρα είναι μικρές επιχειρήσεις; Και που επλήγησαν παρακαλώ; Για να τους επισκεφθείς σου κλείνουν ραντεβού μετά από τρεις εβδομάδες. Τόση αναδουλεια έχουν. Για τους φούρνους τι να πούμε…. ουρές ο κόσμος περιμένει…. απορώ τι μυαλό κουβαλάτε εκεί στην περιφέρεια…αίσχος…

  • Το προγραμμα αφορα τους μηνες Απριλιο Μαιο Ιουνιο 2020.Το λιανεμποριο κ η εστιαση ηταν ανοιχτα τον Μαιο κ τον Ιουνιο του 2020.Μη μπερδευουμε το πρωτο με το δευτερο lockdown.

  • Η λίστα της ντροπής εταιρείες που δεν είχαν αναστολή χρηματοδοτούνται όπως τεχνικές πασης φύσεως καταστήματα που καποιες πιθανών να αύξησαν τους ντζίρους τους
    Τα κριτήρια έπρεπε να είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η πτώση ντζίρου και δεν έπρεπε να υπάρχει όριο χρηματοδότησης
    Ο καθένας να χρηματοδοτηθεί με βάση την ζημιά που υπέστη και εάν δεν επαρκούν τα χρήματα οριζόντια περικοπή

  • Θέλει ο Κασαπιδης να κρυφτεί κι η δεξιά δεν τον αφήνει. Ένας δεξιός άνθρωπος είναι δυνατό να υποστήριζε κάτι διαφορετικό από την ιδεολογία του; τι περιμένατε από έναν εγκάθετο δεξιό κισσό της πολιτικής.

  • Ρε συριζαιοι πλακα εχετε,μιλατε ολο για δεξια και ετσι η δεξια και αλλιως η δεξια,βρε απιθανοι με ποιους συγκεβηρνησατε 4 μιση χρονια? με τους καμενους με τους κουικ με τις παπακωστες κτλ κτλ!!! Αλλα τι να λεμε τωρα η κολοτουμπα και το παραμυθι ειναι στο αιμα σας!!!!!

    • Δεν είμαστε συριζαιοι. Δεχθείτε ότι ο κ. Περιφέρειαρχης σας είναι μόνο για την αυλή του. Μαυρογιαλουρος δεξιοτατος.

    • Εσυ μηπως θυμασαι με ποιον συγκυβερνουσες τοσα χρονια?
      Θυμασαι ρε δεξιουλη της πλακας ποιον γλυφεις διαρκως οταν εχεις αναγκη απτην βοηθεια του γιατι διαφορετικα θα εκλαιγες εξω απ τα εκλογικα γραφεια γιατι θα εχανες διαρκως τις εκλογες? Με το Πασοκ!
      Αυτό που κοροιδευεις και λες το Πασοκ μας εκανε αυτο εκεινο το αλλο…ο Συριζα ειναι το νεο Πασοκ..και αλλα τετοια ευφανταστα απο οσα λετε εδω μέσα…
      26 πρωην Πασοκους εχεις μεσα στο υπουργικο σχημα αυτη τη στιγμη και μιλας ακομα για κωλοτουμπες και παραμυθια που ειστε οι πρωταθλητες και στα δυο και εχετε μαστερ και ντοκτορα? Λιγη τσιπα δεν βλαπτει!

  • Εσύ που γράφεις παντού το ίδιο σχόλιο, πας καλά; Από 11 έως 27 Μαΐου άρχισαν σταδιακά να ανοίγουν όλα. Για ψαξτο και μην λες ανοησίες

  • Αλλο να κανεις αντικειμενικη κριτικη και αλλο κριτικη για την κριτικη!!! Το προγραμμα αφορα τους μηνες απριλιο εως ιουνιο του 2020!! Οταν το λιανεμποριο ηταν ανοιχτο!! Θυμιζω οτι ειχαν ανοιξει απο 4/5/2020,σε λιγες μερες θα ανακοινωθει ειδικο προγραμμα που θα αφορα την περιοδο απο μεσα οκτωβρη εως τωρα,λιγη υπομονη και θα με θυμηθειτε!!!

    • Αν κάνουμε υπομονή πιο γρήγορα θα έρθει Δευτέρα παρουσία. 64 % πτώση τζίρου είχα κι έμεινα εκτος, γιατί καποιοι τα μοίρασαν σε κατι τύπους σαν εσένα, γι αυτό και τους υπερασπιζεσαι. Έχεις κι εσωτερική πληροφοριση βλέπω, δικο τους παιδι ε?? Σα δε ντρέπεστε ζητάτε και τα ρέστα.

  • Αν κάνουμε υπομονή πιο γρήγορα θα έρθει Δευτέρα παρουσία. 64 % πτώση τζίρου είχα κι έμεινα εκτος, γιατί καποιοι τα μοίρασαν σε κατι τύπους σαν εσένα, γι αυτό και τους υπερασπιζεσαι. Έχεις κι εσωτερική πληροφοριση βλέπω, δικο τους παιδι ε?? Σα δε ντρέπεστε ζητάτε και τα ρέστα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.