Tα χθεσινά 7 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται 3 στο Δήμο Σερβίων, 2 στο Δήμο Εορδαίας, 1 στο Δήμο Κοζάνης & 1 στο Δήμο Βοΐου

21 Φεβρουαρίου 2021
12:14

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

    • Στην Π.Ε. Κοζάνης βρέθηκαν 7 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Κοζάνης, 2 στο Δήμο Εορδαίας, 3 στο Δήμο Σερβίων και 1 στο Δήμο Βοΐου.

    • Στην Π.Ε. Γρεβενών βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Γρεβενών.

    • Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκαν 3 κρούσματα στο Δήμο Καστοριάς.

    • Στην Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκε 1 κρούσμα στο Δήμο Πρεσπών.

5 σχόλια

  • Απο δευτερα να δουμε! Ας ειμαστε ολοι προσεκτικοι και ας αφησουν καποιοι τα κοματικα στην ακρη ο ιος δεν ξεχωριζει μπλε κοκινους πρασινους και δεν φταινε τα μετρα εμεις φταιμε και ειδικα πτολεμαιδα ουτε ο αερας ουτε το νερο φταιει γκεγκε? Προσοχη απο ολους μας γιατι περασαμε μεγαλο λουκι

    • Σωστός ο κύριος. Αν εμείς όλοι πρόσεχα με δεν ήμασταν ποτέ σε περιορισμό. Κάποιοι μένουμε στα λόγια γιαυτό και είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που είναι άτυχο, ενώ πρόσεχε κόλλησε.

  • Γκολ και θέαμα για μια ακόμη φορά στα παιχνίδια της Π.Ε. Κοζάνης!
    Στο τοπικό el clasico η Κοζάνη για μια ακόμη φορά ηττήθηκε από την πολύ ανώτερη Εορδαία. Σαφώς καλύτερη η εικόνα της σε σχέση με το 9-0 του προηγούμενου αγώνα ωστόσο το ένα γκολ δεν έφτασε για τους γηπεδούχους οι οποίοι δεν άντεξαν και “λύγισαν“ μπροστά στην ανωτερότητα του αντιπάλου.
    Η Εορδαία με μια εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει μπήκε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πάθος με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν τον πλήρη έλεγχο και να καταφέρουν το 1-0 στο 34’ ενώ έφτασαν πολύ κοντά και στο 2-0 στο 43’ με τον ιό να βρίσκει το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εορδαία μπήκε δυναμικά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50’ και να κάνει το 1-1 αλλάζοντας εντελώς την ροή του αγώνα ενώ στις καθυστερήσεις “έκλεψε” το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 1-2!
    Η Κοζάνη βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο καθώς το αρνητικό σερί συνεχίζεται και το κλίμα στα αποδυτήρια όσο πάει γίνεται και πιο βαρύ. Η διοίκηση σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως κατά την περίοδο της αποκριάς θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του συλλόγου.
    Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου τα Σέρβια με επική ανατροπή εντός έδρας συνέτριψαν το Βόιο και το ανάγκασαν στην πρώτη ήττα για την φετινή σεζόν! Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σε κατοχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στους γηπεδούχους εκτός από την φάση του τέρματος στο 22’ όπου και έγινε το 0-1. Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο για τους γηπεδούχους οι οποίοι από το 60’ έως το 70’ πέτυχαν 3 γκολ συνθέτοντας έτσι την τέλεια ανατροπή!
    Το σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά για τα καλά και στις επόμενες ημέρες θα δούμε πολύ μεγάλα παιχνίδια!

    • Γκολ και θέαμα, γιατί όλοι τηρούν ευλαβικά τις αποστάσεις. Ο διαιτητής έδειξε μόνο μία κίτρινη κάρτα για πλημμελή χρήση της μάσκας. Το 1-2 ήταν άτυχη στιγμή, καθώς έγινε τη στιγμή που ο τερματοφύλακας διόρθωνε τη μάσκα. Το γκολ της Κοζάνης ήταν για άλλη μια φορά οφσάιντ. Το VAR δεν λειτούργησε λόγω προσωρινού μπλακάουτ (απολιγνιτοποίηση).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.