Μιχάλης Παπαδόπουλος & Στάθης Κωνσταντινίδης, βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/2, στον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Από τη συνάντηση προέκυψαν αισιόδοξα μηνύματα για επιπλέον μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων με χρηματοδοτικά εργαλεία που πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο βουλευτής Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος, o οποίος δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία με όλους τους παρευρισκόμενους:Οι Βουλευτές ΝΔ της Δυτικής Μακεδονίας σε σύσκεψη με τον Υπουργό Αδωνη Γεωργιάδη για επιπλέον μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων με χρηματοδοτικά εργαλεία που πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις ! Πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα βγουν προγράμματα που θα καλύπτουν το σύνολο ώστε να δικαιωθούν και οι υπόλοιπες επιχειρησεις ! Περιμένουμε!”

Με τη σειρά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης, που δημοσίευσε φωτογραφία μόνο του ιδίου με τον Υπουργό, αναφέρει: Με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, συζητήσαμε κάποιες αδυναμίες που εμφανίζουν τα πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία που ενεργοποίησε η χώρα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να μην φτάνουν με τον επιθυμητό τρόπο σε όλους τους επαγγελματίες.

Επιπλέον, αναζητήσαμε τη δυνατότητα και για νέα προγράμματα στήριξης, ιδίως για τη Δυτική Μακεδονία, που υπέστη τη μεγαλύτερη βλάβη από τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα λόγω covid, τα οποία ίσχυσαν και στην εορταστική περίοδο επιτείνοντας το πρόβλημα.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις και για νέα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών στον τόπο μας.