Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης με αφορμή τη συνέντευξη της Γ. Ζεμπιλιάδου στο kozan.gr και το θέμα νομιμότητας που έθεσε για τους δύο Αντιπεριφερειάρχες (Λυσσαρίδη & Τοπαλίδη) που χρηματοδοτήθηκαν από το πολυσυζητημένο πρόγραμμα “Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID-19″ (Βίντεο)

25 Φεβρουαρίου 2021
06:59

 

Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης με αφορμή τη συνέντευξη της Γ. Ζεμπιλιάδου στο kozan.gr και το θέμα νομιμότητας που έθεσε για τους δύο Αντιπεριφερειάρχες (Λυσσαρίδη & Τοπαλίδη), που χρηματοδοτήθηκαν από το πολυσυζητημένο πρόγραμμα “Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον COVID-19″. Δείτε τι είπε στο χθεσινό (24/2) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  West Channel.

 

35 σχόλια

    • Προς συντακτική ομάδα του kozan.gr επειδή λογικά θα σας διέφυγε , η κ. Ζεμπιλιάδου έθεσε θέμα νομιμότητας για τον αρμόδιο αντιπεριφεριάρχη και ΜΟΝΟ, όπως και ο κ. Βακρατσάς σώστά ανέφερε.

        • Έτσι είναι. στη συνέντευξη είπε ότι για εκείνη υπάρχει θέμα νομιμότητας κυρίως για τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη και πιθανότατα και των υπόλοιπων, αρά δεν αποκλείει και οποιονδήποτε άλλο.

          • Το θέμα είναι ότι δύο μέρες μετά την δηλωση της ζεμπις αλλα και τον τοσο ντορο δεν εχουν στειλει ουτε μια μικρουλα ανακοινωση οι αντιπεριφερειαρχες να πουν την αποψη τους. να πουν δηλαδη οχι δεν ειναι ετσι ειναι αλλιως κτλ. αφησαν τον Περιφερειαρχη να σηκωσει ολο το βαρος ενω δεν επρεπε.

        • Αν την ξαναδιαβάσει κάποιος βλέπει: “θέτει όχι μόνο ζήτημα ηθικής τάξης αλλά, ξεκάθαρα, ζήτημα νομιμότητας σε σχέση με τη χρηματοδότηση από το εν λόγω Πρόγραμμα, της επιχείρησης του υπευθύνου Αντιπεριφερειάρχη για το ΕΣΠΑ”.

  • Απορία ψάλτου …. βηξ! Ή αλλιώς όταν δεν έχεις τι να πεις για την ουσία αερολογείς! Μια ερώτηση μόνο για τον κο Κασαπίδη . Μόνο οι αντιπεριφερειάρχες του έχουν εργαζόμενους; Και μείς εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μας είμαστε. Ντροπή και μόνο ντροπή . Μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση μην το βγάζετε ξανά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  • ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ??? “ενισχυση μικρων και πολυ μικρων επιχειρισεων που επληγησαν απο τον covid” ετσι να το στειλετε στην Ε.Ε

  • Άλλο σε ρώτησαν αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα απάντησες.
    Έχεις χάσει την μπάλα και είσαι σε πανικό σαν στο Μαξίμου
    που σύντομα θα πάρουν ότι τους αναλογεί σε λίγους μήνες.

      • Και εσύ φρόντισε να βελάζεις λιγότερο
        γιατί τρώγοντας σανό δεν πήγε κανείς μπροστά
        Και είπαμε τρολακι μου ε? λιγοτερο Skai και στημενες δημοσκοπησεις της Λιστας Πετσα
        σου προκαλουν ψευδαισθήσεις αχαχαχαχα!!!!

  • για το μαρμαρο κασαπιδη κουβεντα,2 χρονια στην περιφερεια ηταν αρκετα για να χασεις πολλες ευκαιρειες για την περιοχη μας ,εισαι λιγος

  • Το δικαιωμα στην εργασια ειναι ιερο ,αποφανθηκε ο σοφος μας περιφερειαρχης.Στα λογια παντα.Στην πραξη δικαιωμα στις ενισχυσεις εχουν οι μεγαλοεπιχειρηματιες και οχι τα μικρομαγαζα.

  • Μας κουρασε πολυ και μας απογοητευσε ακομα πιο πολυ!!Απο την ωρα που ανελαβε την περιφερεια ολο προβληματα μας δημιουργει .Μια η γεφυρα που πεφτει,μια το προγραμμα που δεν μπορει να το κατανειμει δικαια!Θελουμε και λιγη ηρεμια.

  • Υπάρχει θέμα νομιμότητας όταν ο έμμισθος Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ υποβάλει πρόταση για χρηματοδότηση σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το θέμα ειναι και νόμιμο και ηθικό.

  • ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ …..

  • Συγγνώμη ξέρουν ότι ο Λυσσααρίδης έχει μία εταιρία και φέρεται πόσο προσωπικό απασχολεί πάτε καλά ρε τον ρωτήσατε πως τα βγάζει πέρα και πως πληρώνται αυτοί οι άνθρωποι πάτε καλά από τη θέση του δημοσίου υπαλλήλου όλα εύκολα φαίνονται και παραφιλολογίες πολλές αλλά στην πράξη έχετε ασχοληθεί με επιχειρήν? Μήπως κάποιοι ζορίζονται επίδειξη δεν πήραν και τον βάλαν στο μάτι? Μήπως Νίκο παρά είσαι πολύ καλό παιδί

  • ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ. ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ?

    ΚΑΝΕΝΑΣ…

    2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

  • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ,ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.