Στάθης Κωνσταντινίδης: Συνεργασία των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ  Ανδρέα Λυκουρέντζο

25 Φεβρουαρίου 2021
13:21

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήσαμε οι Βουλευτές και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Αντιπρόεδρο Νικόλαο Δούκα, συζητήσαμε τις ενέργειες για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “ΜΗΔΕΙΑ”, την απόφαση του ΕΛΓΑ για την άμεση καταγραφή των καταστροφών, τη δρομολόγηση των αποζημιώσεων και τη διάθεση επιπλέον προσωπικού στο περιφερειακό κατάστημα της Κοζάνης, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι εκκρεμότητες από το παρελθόν και να εκκαθαριστούν κατά το δυνατό, αναφορικά με τα ΚΟΕ ΠΣΕΑ και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησε και τη δική μας συνδρομή. 

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους παραγωγούς της περιοχής μας για τη βελτίωση της κρατικής αρωγής στον πρωτογενή τομέα. Ο ΕΛΓΑ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου την τελευταία περίοδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες θεσμικές και λειτουργικές παρεμβάσεις για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του προς τους Έλληνες παραγωγούς.

5 σχόλια

  • Να σταματήσει η κοροϊδία
    Ακόμη από τον παγετό του 2020 περιμένουν τα πορίσματα ενστάσεις ΚΟΕ
    Νόμος Κοζάνης ποτέ δεν είχε αγροτική πολιτική
    Τα χρήματα είναι των αγροτών και όχι των βουλευτών

  • κυριοι της κυβερνησης καταλαβαινετε οτι η κοινωνια ειναι στα καγκελα και οτι καθε μερα που περναει με την καταστροφικη σας πολιτικη μας γεμιζετε με οργη και αγανακτηση,αλλαξτε ρωτα γιατι η οργη του θεου και του λαου ειναι επι θυραις

  • Αμαρτίες του ΣΎΡΙΖΑ καλείται να λύσει η Νέα Δημοκρατία παντού. Και στην αγροτιά το ίδιο. Μην ακούτε κανένα. Αυτά είναι τα ΠΣΕΑ του 2017 που μας κοροϊδευε Ο ΣΎΡΙΖΑ.

  • ενω αληθεια και κουλης ειναι διδυμα αδελφια, τι λες βρε πορωμενε 16 και 33 βγαλε λιγο τις κομματικες παροπιδες και δες λιγο γυρω σου εναν ολοκληρο λαο που βουλιαζει μεσα στην απελπισια και την καταθλιψη

  • Ενώ η Νέα Δημοκρατία κάνει φίλο αγροτική πολιτική
    Εάν δεν γνωρίζεις εδώ και ένα χρόνο ζημιές δεν κοινοποιήθηκαν πορίσματα
    Ενώ κάπου άλλου κατόπιν ενεργειών των βουλευτών πληρώθηκαν
    Στην χώρα μας δυστυχώς δεν υπάρχει πρόγραμμα ανάλογα βλέποντας και κάνοντας
    Το Κόμμα υπεράνω όλων με τα χρήματα των πολιτών
    Βλέπε πληρωμές ΟΣΔΕ ρεζίλι έγιναν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.