kozan.gr: Τι είπε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αύξηση των κρουσμάτων στην Π.Ε. και το Δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

1 Μαρτίου 2021
19:49

Τι είπε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αύξηση των κρουσμάτων στην Π.Ε. και το Δήμο Κοζάνης.

5 σχόλια

  • Αμα δε βγάλεις τη δημοτική αστυνομία να γράψει πρόστιμα Λάζο την πατήσαμε. Βλεπουμε τι γίενται καθημερινά στην πλατεία, εσύ δε βλεπς;

    • Εσύ καλά τα λες αλλά τα ψηφαλάκια σκέφτεται ο κ.δήμαρχος.Τρέμει μήπως γίνει δυσάρεστος στους Κοζανίτες.Αραχτό το αυτοκίνητο μπροστά στην πλατεία και καλά σε ετοιμότητα.Δεν έχω δει έναν Δημοτικό αστυνομικό!!!!.Αυτοί για ποιό λόγο πληρώνονται;

  • Κ.Μαλουτα μιπως θέλετε να ξανα κλείσουν την Κοζάνη;; Με την συμπεριφορά σας αυτό δείχνετε.Γιατι δεν γίνονται ελενχη;;Στην πλατεία χαμός εδώ και πόσες μέρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.