Επίσκεψη συνεργασίας του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην ΑΝΚΟ

2 Μαρτίου 2021
09:22

«Στην επίσκεψή μου στην ΑΝΚΟ, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Έλενα Νάμινι, ζητήματα σχετικά με την αναδιάρθρωση και τον μετασχηματισμό της επιχείρησης σε αναπτυξιακό οργανισμό. 

Σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, η ΑΝΚΟ εκσυγχρονίζεται και γίνεται πιο ευέλικτη, ώστε να επιτελέσει τον πολυδιάστατο αναπτυξιακό ρόλο της, ιδίως στον παραγωγικό μετασχηματισμό της Δυτικής Μακεδονίας, στην κρίσιμη μάλιστα καμπή της Μετάβασης.  

Έχουμε, πλέον, την ευθύνη να αξιοποιήσουμε ισόρροπα τις πολλές παραγωγικές δυνάμεις που διαθέτει η περιοχή μας και χάρηκα ιδιαίτερα που στο πλάνο της εταιρίας, εκτός από τη συστηματική οργάνωση και ενίσχυση των ήδη γνωστών τομέων δραστηριότητας, εντάσσονται και νέες κατευθύνσεις και πόροι τους οποίους είχαμε αφήσει μέχρι σήμερα ανεκμετάλλευτους. 

Η υψηλή τεχνογνωσία και η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της, παράλληλα με τη νέα οργανωτική δομή της επιχείρησης, αλλά και οι γνώσεις και το όραμα της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου, αποτελούν εχέγγυα για την υλοποίηση των στόχων της. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα».

10 σχόλια

  • Ποιά ανάπτυξη; Η μόνη ανάπτυξη που ακούγεται είναι οι εταιρίες φωτοβολταϊκών με μπάρμπα στην Κορώνη που φτιάχτηκαν εν μια νυκτί… Κάθε τοπικός άρχοντας έχει και από δυο τρείς στο σόι του!!!!!!

  • H ANKO ηταν επί χρόνια ο οικονομικός βραχίονας του εκάστοτε νομάρχη και περιφερειάρχη. Ας ελπίσουμε ότι τώρα που αλλάζουν οι ανάγκες και αλλάζει και η ίδια, θα αλλάξει και το αποτέλεσμα. Γιτί σε όλα ουραγοί ήμασταν.

  • Επιτέλους μια νέα αρχή στην ΑΝΚΟ, που έχει τεράστια ευθύνη, για την μη ετοιμότητα της περιοχής, ενόψει της απολιγνιτοποίησης. Όλα τα χρόνια ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας και έχει τεράστια ευθύνη. Διαχειρηστηκε εκατομμύρια και πιο το αποτέλεσμα. Μαγαζάκι κάποιων είχε γίνει.

  • Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο της Αναπτυξιακής εταιρείας. Είναι τεχνικός σύμβουλος, μελετά έργα της τοπικής αυτοδιοίκησης και διαχειρίζεται ευρωπαικά προγράμματα. Δεν παίρνει αποφάσεις, δεν διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ κια το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας που ειναι αρμοδιότητα καθαρά της Περιφέρειας και των οργάνων της.Δεν ηταν ποτέ “οικονομικός” βραχίονας, ήταν και είναι υποστηρικτικό εργαλείο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    • Το καταστατικό μας διαβάζεις; Άστο δε σώζεται. Αναπτυξιακός σύμβουλος των ΟΤΑ δεν ήταν; Τι τους συμβούλευε; Μοναδικό πελάτη είχε το δημόσιο και μοίραζε δουλειές και μελέτες. Γιατί δεν έχουμε υποδομές; Γιατί είμαστε πρώτοι σε ανεργία και τελευταίοι σε εξαγωγές;

  • σταθη εισαι απο τους απολθτους υπευθυνους μετα τον κασαπιδη για την κοροιδια του προγραμματος. ουτε θεση πηρες για το μπαχαλο του περιφερειαρχη ουτε μας ενημερωσες για το λαθος ως βουλευτης. για ακομη μια φορα κριθικεσ και εσυ ως υποδιεστερος των καταστασεων για το νομο μας. στις αλλες εκλογες εαν θελεις ξαναπερνα να ζητησεις ψηφο. μαυρο…!

  • Συγχαρητήρια Στάθη, συνέχεια παρών είσαι και σε καθημερινή επαφή με τις ανάγκες μας!!
    Να είσαι πάντα έτσι και θα είμαστε πάντα μαζί σου.

  • Εγώ δεν τον ψηφισα τον κύριο Κωνσταντινιδη αλλά τώρα θα τον ψηφίσω με χίλια είναι ο μοναδικός που παλεύει για τον τόπο του τα συγχαρητήρια μου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.