Ευχαριστήρια επιστολή του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή για την απάντηση του με την οποία αναγνωρίζεται η αξιέπαινη συμπεριφορά των υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης που προσέτρεξαν σε βοήθεια των συναδέλφων τους για τον αφοπλισμό του δράστη

2 Μαρτίου 2021
11:54

 

Μετά από τις με αριθμούς πρωτ. 77678/21.7.2020 και 8.12.2020 επιστολές μου με θέμα «Αναγνώριση ανδραγαθίας εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης» και αφού εξελίχθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σε απάντηση της πρότασής μου, «για την αναγνώριση ανδραγαθίας στους εργαζόμενους στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για την εξαιρετική κοινωνική δράση που επέδειξαν στο πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό βιαιότητας που συγκλόνισε το πανελλήνιο», με την από 17.2.2021 απάντηση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γεωργίου Πιτσιλή, η οποία μου κοινοποιήθηκε, αναγνωρίζεται ότι η αξιέπαινη συμπεριφορά των υπαλλήλων που προσέτρεξαν σε βοήθεια των συναδέλφων τους για τον αφοπλισμό του δράστη αποτελεί υπόδειγμα ήθους και αλληλεγγύης. Περαιτέρω, η αυτόβουλη υπέρβαση της υπηρεσιακής υποχρέωσης αναγνωρίζεται ως πράξη ανδραγαθίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή κ. Πιτσιλή και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο, για την επίδειξη ενδιαφέροντος από την πρώτη ημέρα και τη συμπαράσταση στα θύματα της βίαιης επίθεσης και στους άλλους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης που βίωσαν τις δραματικές εκείνες περιστάσεις. Επιπλέον της ηθικής αναγνώρισης, η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την προβλεπόμενη θεσμική αποκατάσταση τους, ιδίως απέναντι στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην οποία εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου.

Κλικ εδώ για την επιστολή

7 σχόλια

    • Τόσο μεγάλο πρόβλημα έχετε με τον Κωσταντινιδη δεν πειράζει ο Στάθης είναι παρών δίπλα στον κόσμο και στα προβλήματα του γιαυτό είναι και θα είναι ο βουλευτής της καρδιάς μας.

  • Συγχαρητήρια κ. Κωνσταντινίδη για την πρωτοβουλία που πήρατε γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει η Πολιτεία να τιμάει και να επιβραβεύει τους πολίτες για τις ανδραγαθίες τους και κυρίως τις τωρινές εποχές που σπανίζουν αυτές.

  • Από τη μύγα ξύγκι λέει ο άλλος. Τόση μικροψυχία δεν μας ταιριάζει. Χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή και κινδύνεψαν τόσοι συνάνθρωποι μας. Και όπως φαίνεται και από τις επιστολές του και από την απάντηση του Διοικητή της ΑΑΔΕ μόνο ο κ. Κωνσταντινίδης ενδιαφέρθηκε. Αλλά μάλλον αυτό θα πείραξε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.