Β. Κωνσταντόπουλος για το δάσος στη Μεσιανή: “Η τοπική κοινωνία στην άγνοια. Ο πρόεδρος δεν το είδε;”

2 Μαρτίου 2021
11:41

 

Επισκέφθηκα την Κυριακή με δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, την θέση όπου γίνονται οι εργασίες του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην κοινότητα της Μεσιανής.
Σφίχτηκε το στομάχι μας, πόνεσε η ψυχή μας.
Μια τεράστια έκταση (χιλιάδες στρέμματα) ισοπεδώθηκε, δένδρα και θάμνοι κόπηκαν και άρχισε ήδη η εγκατάσταση του εξοπλισμού.
Όλα λέει γίνονται νόμιμα.
Η τοπική κοινωνία στην άγνοια. Ο πρόεδρος δεν το είδε;
Στο δημοτικό συμβούλιο ποτέ δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα.
Ο δήμαρχος δεν το ήξερε;
Τώρα απαιτείται η συστράτευση όλων μήπως και σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί.

4 σχόλια

  • Οι κορες εχουν προτεραιοτητα.Αυτο ειναι το εθιμικ δικαι στην Ελλαδα.Ομορφος κσμος αγγελικα πλασμενος.

  • Ενώ ο κύριος Κωνσταντόπουλος βρίσκεται μάλλον στο δικό του κόσμο και δεν ήξερε τίποτα. Πραγματικά ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει ??
    Απλά τώρα του είπαν να μιλήσει οι από πάνω του και τώρα μίλησε.

  • Οι δημοτικοι σας σθμβουλοι δεν το έβλεπαν τοσο καιρό κύριε Κωνσταντοπουλε θελω να μου απαντησετε εσεις δεν το ειδατε κυριε κωνσταντοπουλε ; λογια μονο να δημιουργουν εντυπώσεις δεν θελουμε .εδω δεν χωράει αντιπολίτευση. Και ενημερωθείτε σωστα για την κατασταση και μην λετε αερολογιες .περιμενω απαντηση

  • Κωνσταντοπουλε ζήσε στο Δάσος της Λευκοβρυσης…. Τελικά που ζεις;
    Σερβία; Τριγωνικό; Κοζάνη; Λευκοβρυση; Στην ΔΕΗ; Καλοφαγωτα η σύνταξη….. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το ΔΑΣΟΣ… Ο κοσμάκης σε πήρε χαμπάρι…. Κάθε 15 μέρες πετάς ένα πυροτέχνημα μην ξεχαστεις…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.