Εν μέσω πανδημίας το ναι σε όλα είναι καταστροφικό, απολίτικο και αντιδημοκρατικό. Δυστυχώς έτσι λειτουργούν οι κακές «παρέες» που συμμετέχουν στο Δ.Σ. ως εκλεγμένοι Δ.Σ.. Δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και την πραγματικότητα. Όταν δεν αφουγκράζεσαι την τοπική κοινωνία, όταν δεν συνομιλείς μαζί της, δεν είσαι δημοκράτης που θέλεις να λέγεσαι αλλά φασίστας.

Η Κοινότητα Δρεπάνου διαχρονικά ήταν και είναι ένα πολύ σημαντικό Κέντρο σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς οι κάτοικοι της δεν το γνωρίζουν αυτό ενώ οι εκάστοτε ταγοί της εξουσίας (βλέπε δημοτικές αρχές) είχαν και έχουν μία εχθρική συμπεριφορά απέναντι της. Αποκορύφωμα η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. Κοζάνης να στήσει ένα ακόμη πάρκο από καθρεφτάκια σε διάφορες τοποθεσίες του χωριού χωρίς καν να ερωτηθούν οι κάτοικοι του.

Η αποικία και ο μέγας αποικιοκράτης θα μπορούσε να είναι μία νέα θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τους προαναφερόμενους. Θα έχει πολύ γέλιο!!!

Τώρα σε ότι αφορά το τριμερές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συνέχεια τους και η πολιτική τους επιβίωση. Λογαριάζουν όμως χωρίς τους ξενοδόχους…

Οι: Λάζαρος Μαλούτας, Κυριάκος Μιχαηλίδης και Βαγγέλης Σημανδράκος ξέχωρα που δεν φημίζονται για την πολιτική τους παιδεία μας δείχνουν και μάλιστα προκλητικά τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτόν της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης.

Κοινώς το τι πρεσβεύουν πολιτικά και όχι το τι δηλώνουν…

Για τους δε κοινοτικούς συμβούλους… καλά αυτοί κοιμήθηκαν νωρίς

Καληνύχτα αποικία … ζήτω οι αποικιοκράτες!!!

Δρέπανο Φεβρουάριος 21

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης