Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση του κύκλου σεμιναρίων με θέμα «Καινοτόμες Δράσεις για τη βέλτιστη διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών μαθητών σε σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας»

7 Μαρτίου 2021
15:13

 

Την Πέμπτη 4/3/2021 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή εκπαιδευτικών, η εναρκτήρια διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση του κύκλου σεμιναρίων με θέμα «Καινοτόμες Δράσεις για τη βέλτιστη διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών μαθητών σε σχολικές μονάδες της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας».

Η διοργάνωση υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου κύκλου τριών σεμιναρίων, διάρκειας τριών εβδομάδων το καθένα, που στοχεύουν στην επιστημονική στήριξη των εκπαιδευτικών της Δυτικής Μακεδονίας για την ένταξη μεταναστών, προσφύγων και γενικότερα μαθητών από διαφοροποιημένα πολιτισμικά περιβάλλοντα στη σχολική μονάδα και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κα Αναστασία Γκίκα, καθώς και η κα Λεμονιά Μπούτσκου Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Συντονισμού και Παρακολούθησης Εκπαίδευσης Προσφύγων.

Εισηγητές στην εκδήλωση ήταν οι Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Τζήμας, ΣΕΕ Πληροφορικής, Άννα Πολατίδου ΣΕΕ Φιλολόγων, Κωνσταντία Βαϊρινού και Λουίζα Νοβατσίδου ΣΕΕ Νηπιαγωγών και Έλενα Ζυγούρη ΣΕΕ Δασκάλων, καθώς και ο Γιώργος Καδιγιαννόπουλος Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον υπερσύνδεσμο: https://bit.ly/3qnpF5U

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Ένα σχόλιο

  • Με την παιδεία των Ελλήνων
    Θα ασχοληθούμε κάποια στιγμή ή είναι μη προοδευτικο; ΣΤα σχολεία δύο χρόνια τα παιδιά με την τηλεκπαιδευση γίνανε θηρία…δεν κοινωνικοποιηθηκαν. Τα λέω από μέσα… Γεμίσαμε προγράμματα, φανφάρες προς το θεαθήναι, άνευ σημασίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.