Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Δαφνερού έως όρια Ν.Γρεβενών

11 Μαρτίου 2021
13:37

 

 

Συνεχίζοντας τις διανομαρχιακές οδικές συνδέσεις της Π.Ε. Κοζάνης, ακόμα μία δημοπράτηση ενός σημαντικού έργου οδοποιίας εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου.

Το έργο αφορά την «Επισκευή και συντήρηση δρόμου από Τ.Κ. Δαφνερού προς τα όρια Ν. Γρεβενών» προϋπολογισμού 718.000,00€ και απώτερος σκοπός του είναι τόσο η εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής όσο και η εξασφάλιση άμεσης πρόσβασης μεταξύ των Τοπικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Κοζάνης και της Π.Ε. Γρεβενών.

Το εν λόγω τμήμα του δρόμου έχει μήκος 3.900 μέτρα και είναι διανοιγμένο και στρωμένο με αμμοχάλικο, με τμηματική διάνοιξη του υπάρχοντος πλάτους των 3,50 μέτρων σε τελικό και συνεχές των 5,00 μέτρων.

Οι εργασίες που προβλέπονται περιλαμβάνουν χωματουργικά, εργασίες οδοστρωσίας, κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών έργων, εργασίες ασφαλτοστρώσεων, τοποθέτηση πινακίδων και χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας και τέλος διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Ένα σχόλιο

  • Τι θα πει “έως όρια Ν. Γρεβενών;” Εκεί ξεκινά άλλος πλανήτης; Οι δρόμοι συνδέουν χωριά ή πάνε στο πουθενά; Η Περιφέρεια είναι ενιαία κι ο δρόμος πρέπει να γίνεται ενιαίος, εκεί που εξυπηρετεί συγκεκριμένη χρήση.
    Προφανώς ο δρόμος πάει απ’ το Δαφνερό στον Έξαρχο, οπότε πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί ενιαία. Για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των δυο χωριών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.