Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

11 Μαρτίου 2021
14:52

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Παρατηρούνται μία σειρά από διαδικασίες και μία παράλληλη δημοσιοποίηση των θεμάτων που δε συνάδουν τόσο με το Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, όσο και με τη σοβαρότητα των καταγγελιών.

Η διασφάλιση της διαδικασίας μέσα από το αυστηρό πλαίσιο τήρησης των θεσμικών ρόλων και ιδιοτήτων της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να αποτελεί μονόδρομο και οφείλουν όλα τα εμπλεκόμενα μέλη να το σεβαστούν.

Αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Κ.Δ.Β.Κ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων και του Οργανισμού του οποίου προΐσταται.

Ο Σύλλογος από τη στιγμή που ενημερώθηκε είναι «παρών», παρακολουθεί τις εξελίξεις και διαβεβαιώνει ότι θα συνδράμει με σεβασμό σε συναδέλφους και διαδικασίες ώστε να λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν.

Το Δ.Σ.

6 σχόλια

  • Απ’ότι βλέπω τις τελευταίες μέρες, μάλλον τυχεροί είναι στο Δήμο με το ότι έχουν πρόεδρο τον Παπαποστόλου. Έχει ρίξει τους τόνους και δείχνει μεγάλη εμπειρία σε κρίσεις. Άποψη μου βέβαια.

  • Μακάρι να μπορούσε κάποιος να βάλει σε σειρά και κάποιους προισταμενους δημοτικών επιχειρήσεων που έχουν πραγματικά ξεφύγει σε θέμα συμπεριφοράς!!!

  • Περιμένετε μάταια από τον Παπαποστόλου . Είναι μόνο για δηλώσεις φωτοβολίδες και τσιτατα πολύ καλό κλο και από αυγό τίποτα

    • Ας καλέσουμε λοιπόν ένα συνταξιούχο της Δεη να δώσει τη λύση αφού ο τωρινός πρόεδρος δε σας αρέσει. Βρε πολυτέλεια είναι για τη Βιβλιοθήκη να έχει ένα manager κι μείς τα θκα μας. Ωραία.

  • Αν καταφέρει ο Δήμος να οργανώσει το προσωπικό του και να το ελέγξει αποτελεσματικά , θα έχει πετύχει άθλο! Του Έλληνα (εργαζόμενου) ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.