Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης: “Ενισχύουμε και στηρίζουμε τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Ελασσόνας” (του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα)

11 Μαρτίου 2021
19:39
Κανένα σχόλιο

Με Εγκύκλιό του (149/8-3-2021) ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, μας καλεί όλους να συνδράμουμε και να στηρίξουμε τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Ελασσόνας ‘’από την πρόσφατη εκ του σεισμού δοκιμασία’’ τους.

Γράφει ο Σεβ. κ. Παύλος: ‘’Το πρωταρχικό και αναγκαίο κατά την στιγμή αυτή είναι η ολόψυχος προσωπική και κοινωνική προσφορά όλων μας προς τους δοκιμασθέντας αδελφούς μας και η εκ βαθέων και με πίστη προσευχή προς τον Παντοδύναμο και Πανάγαθο Θεό για την ανακούφιση και παρηγοριά τους.

Θεωρούμε αναγκαίο και χρέος επιβεβλημένο την συγκέντρωση αγαθών σ’ όλους τους Ναούς της καθ’ ημάς θεοσώστου Επαρχίας, όπως:

Α. ΤΡΟΦΙΜΑ

1. Γάλα Εβαπορέ και σκόνη. 2. Ζάχαρη. 3. Ρύζι. 4. Μακαρόνια. 5. Κονσερβοποιημένα προϊόντα μακράς διαρκείας. 6. Αλεύρι. 7. Νερά.

Β. ΕΙΔΗ ΕΙΓΙΕΙΝΗΣ

1. Σαπούνια. 2. Απορρυπαντικά.

Ο Σεβ., μας υπενθυμίζει: ‘’Μη λησμονούμε την δική μας συμφορά του έτους 1995, όταν άλλοι προσέτρεξαν για μας. Ο Μητροπολίτης. Ο Σερβίων και Κοζάνης Παύλος’’.

ΥΓ. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στις ενορίες έως 28 Μαρτίου. Αυτές θα τα παραδώσουν στην Ι. Μητρόπολη, απ’ όπου και θα αποσταλούν στον προορισμό τους.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

11-3-2021

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.