Με Εγκύκλιό του (149/8-3-2021) ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, μας καλεί όλους να συνδράμουμε και να στηρίξουμε τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Ελασσόνας ‘’από την πρόσφατη εκ του σεισμού δοκιμασία’’ τους.

Γράφει ο Σεβ. κ. Παύλος: ‘’Το πρωταρχικό και αναγκαίο κατά την στιγμή αυτή είναι η ολόψυχος προσωπική και κοινωνική προσφορά όλων μας προς τους δοκιμασθέντας αδελφούς μας και η εκ βαθέων και με πίστη προσευχή προς τον Παντοδύναμο και Πανάγαθο Θεό για την ανακούφιση και παρηγοριά τους.

Θεωρούμε αναγκαίο και χρέος επιβεβλημένο την συγκέντρωση αγαθών σ’ όλους τους Ναούς της καθ’ ημάς θεοσώστου Επαρχίας, όπως:

Α. ΤΡΟΦΙΜΑ

1. Γάλα Εβαπορέ και σκόνη. 2. Ζάχαρη. 3. Ρύζι. 4. Μακαρόνια. 5. Κονσερβοποιημένα προϊόντα μακράς διαρκείας. 6. Αλεύρι. 7. Νερά.

Β. ΕΙΔΗ ΕΙΓΙΕΙΝΗΣ

1. Σαπούνια. 2. Απορρυπαντικά.

Ο Σεβ., μας υπενθυμίζει: ‘’Μη λησμονούμε την δική μας συμφορά του έτους 1995, όταν άλλοι προσέτρεξαν για μας. Ο Μητροπολίτης. Ο Σερβίων και Κοζάνης Παύλος’’.

ΥΓ. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στις ενορίες έως 28 Μαρτίου. Αυτές θα τα παραδώσουν στην Ι. Μητρόπολη, απ’ όπου και θα αποσταλούν στον προορισμό τους.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

11-3-2021