Ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής: “H Πρόεδρος Ευφροσύνη Ντιό, κατά την άσκηση των καθηκόντων της εξυβρίστηκε σκαιότατα από τον κ. Στρατάκη, Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την κα. Ζεμπιλιάδου”

11 Μαρτίου 2021
19:42

 

Κατά τη σημερινή δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης, η Πρόεδρος Ευφροσύνη Ντιό, κατά την άσκηση των καθηκόντων της εξυβρίστηκε σκαιότατα από τον κ. Στρατάκη, Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την κα. Ζεμπιλιάδου, με σκοπό να επιβάλει την άποψή του επί θέματος εφαρμογής του Κανονισμού.

Ο Περιφερειάρχης και άπαντες οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, καταδικάζουμε τη συμπεριφορά αυτή, η οποία έχει υβριστικό και σεξιστικό χαρακτήρα. Αποτελεί μορφή λεκτικής βίας με σκοπό την επιβολή, τον εκφοβισμό και την απαξίωσή της. Πλήττει το θεσμικό ρόλο της Προέδρου και του Περιφερειακού Συμβουλίου και παραπέμπει σε άλλου είδους νοοτροπία και συμπεριφορά.

Θεωρούμε ότι η συμπεριφορά αυτή προς το πρόσωπό της, προσβάλει ταυτόχρονα και το σύνολο των πολιτών της περιφέρειάς μας, οι οποίοι εκφράζονται μέσω του Περιφερειακού Συμβουλίου, την παράταξή μας και το Περιφερειακό Συμβούλιο που την εξέλεξε στη θέση της Προέδρου και το σύνολο των γυναικών.

Καταδικαστέα είναι και η υποστήριξη και η προσπάθεια δικαιολόγησης και υποβιβασμού του γεγονότος από την επικεφαλής κα. Ζεμπιλιάδου και από μέλη της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Οι παλαιοκομματικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Δυστυχώς ο κ. Στρατάκης και η κα. Ζεμπιλιάδου δεν μπορούν να το αποχωριστούν γιατί μέσα σε αυτό γαλουχήθηκαν και απέκτησαν υπόσταση.

Οι συμπολίτες μας δεν θα επιτρέψουν σε ανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές να σταθούν τροχοπέδη στην προσπάθεια για πνευματική και ηθική ανάταξη της Περιφέρειάς μας.

35 σχόλια

  • Γεωργία πρέπει να βγεις και να ζητήσεις ξεκάθαρη συγγνώμη Αμέσως!!! Είναι μονόδρομος και στο ζητάει ψηφοφόρος σου

    • Ζεμπιλιάδου: καλούμε τους πολίτες να ακούσουν το βίντεο! Γεωργία τα είπες όλα! Μπράβο! Η καλύτερη απάντηση στους ψεύτες

  • ψεματα. του ξεφυγε του ανθρώπου και ζήτησε αμέσως συγνώμη. Ο δε περιφερειάρχης ούτε καν το άκουσε. Ψέματα. Ψεύτες.

  • Οτι να’ναι. Ας περιοριστούν στα πρόσωπα της Περιφερειακής Αρχής και να αφήσουν τους πολίτες έξω από τα παιχνίδια τους. Δεν της το είπα κατάμουτρα, του ξέφυγε, νόμιζε ότι ήταν κλειστό το μικρόφωνο. Ζήτησε αμέσως συγνώμη. Απορώ με την Ντιό που δέχεται την εργαλειοποίηση της και την θυματοποίησή της

  • Παλιά τακτική όσων δεν έχουν επιχειρήματα και παριστάνουν τους τιμητές των πάντων. Έτσι είναι άμα δεν έχεις να πεις τίποτα κύριε περιφερειάρχα. Τη μπάλλα στην εξέδρα και το παίζουμε θιγμένοι…

    • Αυτό που περιγράφεις, ακριβώς όμως, είναι πάγια τακτική Ζεμπιλιάδου που συνήθως μιλάει για ώρες, χωρίς να λέει τίποτα…

      • Δηλαδή η Ζεμπιλιαδου δε λέει τίποτα και όχι ο άλλος που είναι 20 χρόνια πολιτικός χωρίς να εκφέρει άποψη σε κανένα θέμα.

  • Καλά είμαστε σοβαροί ; Είναι επίπεδο αυτό;;
    Και μετά για να το ελαφρύνει λέει ανέκδοτο για το όσο σύνηθες είναι να λένε στην Κύπρο το « κουμπάρε» τόσο σύνηθες είναι να λένε στην Ελλάδα το ….;;;;
    Πάμε καλά ;;;ντροπή

    • Από τότε που βγήκε η συγνώμη, ξεφτιλίστηκε το φιλότιμο! και το τραγικό είναι ότι και δεν την εννοεί (τη ζήτησε “για να πάμε παρακάτω”) και είχε και το θράσος να ζητήσει “επί προσωπικού” να το διακωμωδήσει λέγοντας ανέκδοτο!!! και η επικεφαλής της παράταξης του αντί να τον μαζέψει να ωρύεται Έλεος και έλεος!!!
      Ε όχι! Έλεος να πούμε εμείς κα Ζεμπιλιαδου!

  • Οι συμπολίτες μας δεν θα επιτρέψουν σε ανθρώπους με τέτοιες συμπεριφορές να σταθούν τροχοπέδη στην προσπάθεια για πνευματική και ηθική ανάταξη της Περιφέρειάς μας.

    άριστος ο επίλογος της ανακοίνωσης

    • Ας πει κάποιος στον Περιφερειάρχη ότι οι πολίτες της Περιφέρειας δεν κυλιούνται στον βούρκο, και δεν περιμένουν τον Κασαπίδη να τους υποδείξει ηθικές αρχές. Ας διαχειριστεί τους συμβούλους του και τις οικογένειες τους.

    • ” ηθική και πνευματική ανάταξη” !!! το να αποκαλεί ο περιφερειάρχης τους πολιτικούς του αντιπάλους “νταβατζήδες” !!! ευχαριστώ χάρισμά σας, δεν θα πάρω !!!

      • ο περιφερειάρχης είναι πρότυπο ήθους.
        η δεν καταλαβαίνεις τι θα πει” ηθική και πνευματική ανάταξη” ή δεν γνωρίζεις καλά τους πολιτικούς του αντιπάλους.

  • Τι θα πειιι του ξεφυγε???
    Αστειευομαστε???
    Ωραία συνθήκη: Σε βρίζω και μετά συγγνώμη και όλα καλά!!!
    Για αυτό έχασε την αξία της η συγγνώμη…

  • Απρέπησ συμπεριφορά επανειλημμένα από τον Στρατάκη
    Κ ΖΕμπιλιαδου εκτιθεστε συνεχώς με την συμπεριφορά του
    Ζητηστε δημόσια συγνώμη
    Και διαγράψτε τόν επιτέλους φτάνει
    Κ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ Κ ΝΤΙΟ
    παραδίδεται μαθήματα
    ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑΣ

    • Ευτυχως που υπαρχετε και σεις και μαυτα που γραφετε μας κανετε και γελαμε!!Γιατι απλουστατα ειναι για γελια!!Ας ανοιξει και καμια σχολη για να παραδιδει αυτα τα μαθηματα!!Πως τα αποκαλεσες??Ηθους και αξιοπρεπειας???

  • Hθικη αναταση…Μιλαει για ηθικη αναταση ο ανθρωπος που προ ολιγου ειπε σε τηλεοπτικο σταθμο οτι “τετοια νταβατζιλικια δεν περνανε”..Μιλαει για ηθικη και χαρακτηριζει τους πολιτικους του αντιπαλους “νταβατζηδες”!!!
    Γελάνε και τα πομολα του Διοικητηριου της ΖΕΠ

  • Ε φάτε κουτόχορτο ασχολείστε με αυτό που ζήτησε και συγνώμη ο άνθρωπος και ο κασαπιδης ελέω καθαρας Δευτέρας πέταξε και το χαρταετό επί της ευκαιρίας χάχαχα

  • Με την Ακρινή δεν μας είπαν τι θα γίνει ;
    Γιατί ούτε την Τρίτη είναι στα θέματα του περιφερειακού !

  • Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν. Δεν πειράζει του λέει η πρόεδρος, πειράζει λέει ο Στρατάκης και σας ζητώ συγγνώμη. Τι άλλο θα έπρεπε για να προχωρήσει κανονικά η συνεδρίαση.

  • Και αφήσαμε την ουσία και ασχολούμαστε με την λέξη που όσες φορές και αν προσπάθησα δεν την άκουσα.Τι θα γίνει με τα προβλήματα που υπάρχουν θα μας πείτε ή θα το φάμε τον μήνα με το τι είπε ο Στρατάκης;

  • Θα μας τρελανει ο Περιφερειαρχης!!Δημιουργησε θεμα εκει που δεν υπαρχει!!Ακου εξυβριστηκε σκαιοτατα!!Τι υπερβολη ειναι αυτη!!Και βγαζουν και ανακοινωση!!Σε λιγο θα απαιτουν και παραιτησεις!!Γελαμε απο χτες ολοι!!

  • Ούτε εγώ την άκουσα, τη λέει ταυτόχρονα με την Ευφροσύνη, που προσπαθεί να τον συνετίσει για τον σιχτιρισμό. Πάντως οι δύο τους φαίνεται να το λύνουν σχετικά εύκολα και με όμορφη διάθεση.

    Γιατί μετά επανέρχονται οι άλλοι, κύριος οίδεν.

  • Εμένα μου άρεσε το… Γιώργο μου από τον Θεού-δώρο
    Τι δεν κάνει μια δήλωση προσχώρησης να τελειώνει το πολιτικό θέατρο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.