kozan.gr: Φώτης Κεχαγιάς για την εμπλοκή αιρετών του Δήμου Κοζάνης (ή συγγενικών τους προσώπων) στην επένδυση φωτοβολταϊκών σταθμών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή: “Το θέμα είναι νομικό, δε με ενδιαφέρει αυτά που λέτε ηθικά κι όλα αυτά” (Βίντεο)

11 Μαρτίου 2021
23:07
Κανένα σχόλιο

 

“Αν υπάρχει κάποιο θέμα για τα ονόματα που αναφέρθηκαν είναι το εξής. Αν απείχατε από τη ψηφοφορία στο Δ.Σ. Κοζάνης, για τις εκτάσεις στο Μαυροδένδρι που αφορούν την ίδια εταιρεία που κάνει την επένδυση στη Μεσιανή στη θέση Μάνα Νερού,  με βάση τον κανονισμό θεωρώ ότι δε θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Και για εσάς που ήσασταν στην οικονομική επιτροπή.  Κι από εκεί θα έπρεπε να απέχετε και στην επιτροπή περιβάλλοντος. Δε θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με βάση το κανονισμό. Το θέμα είναι νομικό, δε με ενδιαφέρει  αυτά που λέτε ηθικά κι όλα αυτά. Έπρεπε να απέχετε από τη ψηφοφορία, το ίδιο και ο κύριος δήμαρχος, σαν μέλος και της οικονομικής επιτροπής. Εδώ δε δαιμονοποιούμε την επιχειρηματικότητα και βέβαια δε ξέρω  ο κύριος Ιωαννίδης αν θα το συνεχίσει ή οτιδήποτε άλλο συμβεί. Εγώ κύρια Πρόεδρε έμαθα να μιλώ τεκμηριωμένα με βάση το νόμο και που υπάρχει το προβληματάκι  αυτό και θέλω να το καταλάβετε όλοι οι συνάδελφοι”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο  επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής”  Φώτης Κεχαγιάς.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.