kozan.gr: X. Kουζιάκης για την εμπλοκή αιρετών του Δήμου Κοζάνης (ή συγγενικών τους προσώπων) στην επένδυση φωτοβολταϊκών σταθμών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή: “Aφού είχαν μια επιχειρηματική αγωνία να επενδύσουν χρήματα γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο; Γιατί επέλεξαν να δεχθούν να πάρουν μία δημόσια έκταση και όχι μία ιδιωτική κάπου αλλού όπου θα μπορούσαν να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα;” (Βίντεο)

11 Μαρτίου 2021
23:17

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης “Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” Χ. Κουζιάκης αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα των τελευταίων ημερών για την εμπλοκή αιρετών του Δήμου Κοζάνης (ή συγγενικών τους προσώπων) στην επένδυση φωτοβολταϊκών σταθμών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Aφού είχαν μια επιχειρηματική αγωνία να επενδύσουν χρήματα γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο; Γιατί επέλεξαν να δεχθούν να πάρουν μία δημόσια έκταση και όχι μία ιδιωτική κάπου αλλού όπου θα μπορούσαν να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. Είναι σωστή και νόμιμη η διαδικασία της κατάτμησης και της παράκαμψης της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και το ενδεχόμενο ανταποδοτικών στην κοινωνία της Μεσιανής;”

 

16 σχόλια

  • Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς βρέθηκαν αυτοί όλοι μαζί στο ίδιο επιχειρηματικό σχέδιο; Ποιός ήταν ο συντονιστής; Πώς και δεν πήγαν κάποιοι σε άλλο επενδυτικό σχήμα;

  • Καλά πλάκα μας κάνετε και κάνετε τέτοιες ερωτήσεις; Γιατί να πάνε να πληρώσουν την ώρα που τα έχουν όλα τζάμπα.Τι , τίποτε χαζοί είναι:

  • Κύριε Κουζιακη συνεχίστε έτσι, αυτοί νομίζουν ότι εμείς τρώμε σανό και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, μας περνάνε για βλάκες. Μόνο αυτοί ήταν οι έξυπνοι να πάρουν εκεί

  • Κύριε Κουζιακη γιατί δεν αναφερθήκατε και στις θυγατέρες του κ Μιχελάκη συντονιστή της αποκεντρωμένης περιφερειακής διοίκησης ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εκ των οποίων μάλιστα τη μια την εκλέξατε στη Ν Ε Κοζανης του ΣΥΡΙΖΑ και με τη δικη σας συναίνεση ..!!!

  • ΠΟλύ σωστα Χαρη, συνεχισε ετσι μεθοδικά και οργανωμενα, να ξερεις οτι πολλοι αναγνωρίζουμε και εκτιμαμε την προσπαθεια που κανεις εκει μεσα.

      • Μπα τώρα τη θυμιθήκατε τη ΔΕΥΤΈΡΑ. 2 χρόνια σχεδόν που λέει ότι θα φύγει και δεν φεύγει για να διατηρήσει την ιδιότητα του ΔΣ το κάνατε γαργάρα. Τώρα που τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο άρχισαν και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

  • Ο Κουζιακης έχει αποχωρήσει από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και είναι εδώ και καιρό απλό μέλος. Δεν μπορεί να συναινεί ή να διαφωνεί για τέτοια θέματα. Στο λέω γιατί εγώ είμαι στην ΝΕ Κοζάνης.

  • Σε είχα βρει στο δρόμο και σου είχα πει για το θεμα με τις περιουσίες μας που τις χαρακτηρισαν δασικές και δεν μπορούμε να κανουμε τιποτα ενώ αυτοι δημαρχοι και αντιδήμαρχοι μεσα σε μια μερα παιρνουν αδειες για φωτοβολταικα σε δασικη εκταση και μόνο εσυ το ανεφερες χθες. Μπραβο σου, γι αυτο σε στηρίζουμε.

  • Αν θέλουν ας έρθουν στην Οινόη. Δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η Κοινότητα έχει χαρακτηρισθεί σαν κτηνοτροφική. Που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι τις μονάδες τους? Έχουν επενδύσει εκατοντάδες χιλιάδες € σε αυτές. Εκτός και αν τα καθρεπτάκια μπορούν να ταΐσουν τα ζώα τους. Να σας δω κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου για το τι αποφάσεις θα πάρετε. Και αν δεν ανήκει σε σας η αρμοδιότητα ποιες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Γιατί πλέον τα σταθμίζουμε όλα και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Και στην συνέχεια θα δείτε και εσείς τις δικές μας αντιδράσεις.

  • Συγχαρητηρια δημαρχε αν και δεν σας ψηφισαμε ποτε οι 3 τους σας δωσανε το χρισμα πλεον το καταφεραν και αυτο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.